| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
MOj kolejny głupi problem!
Autor Wiadomość
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 18:46   MOj kolejny głupi problem! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower A więc mam kolejny głupi problem! Mam nową klase i nowych koegów, którzy niestety nie dają mi życ! Kiedy zaczyna się lekcja dostaję lisciki ze wszystkich stron a na kazdym zproszenie na cole pizze lub piwo. Wyraznie daje wszystkim do zrozumienia ze nie mam zamiaru nigdzie z nimi isc, wiedzą ze mam chłopaka a mimo wszystko wqrzaj si na mnie. mowią tez ze unikam kontaktow z nowa klasa i ze zaczynam zyc z boku. słyszałam nawet ze mnie wszyscy kiedys znienawidza za to ze mm własną paczke. kiedy wracam do domu w właczam gg od rzu mam pełno wiadomosci od nich czy moze nie zmieniłam zdania i czy jednak sie umowimy?!!! mam juz dosyc. powiedziłam im ze nic z tego a oni nadal próbują mnie jakos zmusic w dosłownym słowa tego znaczeniu do wybierania sie z nimi na randki!! Loodzie blagam napiszcie mi co mam im powieziec i jak wytlumaczyc ze jestem zajeta, nie mam dla nich czasu i co najwazniejsze mam juz chlopaka którego baaardzo kocham (nieraz go widzieli ze mna!)! help me

Magda

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 15:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć!
Moja rada jest taka: gdy ktoś zaproponuje ci "randke" odpowiedz że się zastanowisz. Może to coś da?
Powiedz ze sie zastanowisz ale gdy dojdzie do omówienia daty spotkania odpowiedz ze ci nie pasuje, a gdy ktoś zaproponuje ci inny termin powiedz że musisz pomóc mamie albo że umówiłaś się z kimś innym...
Może to poskutkuje?
Pozdro Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale przecież przez całe życie nie będzie ich okłamywać...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 18 Paź, 2003 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keśka,zgadzam się!Nie mozesz tak robić!Kłamstwo i tak w końcu wyjdzie na jaw!Powinnaś im może odmówić w jakiś zabawny sposób.....wymyślić jakiś mały .zarcik,ale taki,żeby ich nie urazić,a zarazem,żeby dać im do zrozumienia,że ty masz już swojego chłopa!Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Odpowiedz do tematu