| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
stosunek dziewczyn do chłopaków
Autor Wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam mam same problemy z 3 chlopakami w klasie,(chyba 2 ma juz popedy) no ale mnie i mojha kolezanke, kopia bija itp...a jak cos sie powie nauczycielce, to my musimy dostawac opie*** Crying or Very sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
W mojej klasie to juz naprawde przegiecie na lekcach chłopacy bawia sie zolnierzykami! Exclamation A to juz 6 klasa...Albo dzis siedzialam z koleżankami na lawce na boisku to ja siedzialam po srodku i dziewczyny z mojej jedej i drugiej strny podały sobie rece i prubowały mnie zepchac Razz To jak już leżałam głową w dół (a czterema literami na ławce Very Happy ) i sie podnosiłam to poczulam ,że ktos mnie dotknął nizej niz po brzuchem (eee wiecie o co chodzi) a potem usłyszłam śmiech. Okazało sie,ze to niedorośnięcie chłopacy z mojej klasy i jeden z nich pomaloał mi ee kredą! To naprawde sa jakies bachory ! Nie ma dnia, w którym by nie udowodnili,ze są gówniarzami!

z tego jak czytam to jakies dziwne te wasze szkoly u mnie to nawet w 1 podstawowej sie zolniezykami nie bawilismy biggrin tylko ewentualnie kilka par dzwi wyrwalismy z zawiasow Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Paź, 2003 01:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gladiatorpl napisał/a:
z tego jak czytam to jakies dziwne te wasze szkoly u mnie to nawet w 1 podstawowej sie zolniezykami nie bawilismy biggrin tylko ewentualnie kilka par dzwi wyrwalismy z zawiasow Smile

I tym chcesz zaimponować?
To już lepiej, gdybyś bawił się żołnierzykami.

Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 16:39   ale oni tez nie sa swieci Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W mojej klasie chlopacy traktuja NAS jak dzieciaki stale maja jakie aluzje do nas mysla ze jestesmy jak dzieci a to oni w wielu sprawach zachowuja sie bardzo dziecinnie . do pewnego momentu ja tez sie przejmowalam ale pozniej mi to zwisaloo teraz mam gdzie co oni o nas mysla :):):):D*)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu