Kto jak kto (wybaczcie okreslenie) ale ciota to jestes wlasnie ty nasz "kolego"
po co tu jestes skoro twierdzisz tak jak twierdzisz ??!!
wiec raczej zbieraj manatki i wynos sie z naszego forum bo teraz watpie zebys bana nie dostal ulomie ( sorki - mniej obrazilwie nie da sie go okreslic)
slyszles?? spieprzaj stad i to natychmiast
Droga Weroniko!!
Zgadzam sie z Koralem powinnas odrazu kasowac jego posy te wulgarne ale mysle ze z banem poczekajmy moim zdaniem dwa posty takiego typu i dozywotni ban dal tego naszego nowego "kolegi" (sorki nie umiem sie powstrzymac) a i chyba powinnas potem jak sprawa ucignnie pokasowac te nasze posty tez zeby nie zmieniac tematu bo tu w koncu mowimy o balandzi no nie??
Blanka widze,ze Koral(Marcinek) Ci sie podlizuje
Blanka ja też chętnie zobaczyłabym twoje zdjęcie,napewo jesteś fajna,laska(z opisu tak wynika)!Pozdro!!!
pisze bo troszke sie zmienilo od ubieglego roku...
Imienia i nazwiska nie zmienilam (ale mnie powoli wpienia jak wszyscy mowia "a prawdziew imie??"
no wiec tloske uroslam i mam 165 , tez przytylam i mam 47 kg nio to to sa te glownie zmiany... a teraz dalej.
Ksiazka: doszly 2 ulubione Borneo i dziewczynka z 6 ksiezyca
Ogolnie z charakterku sie troske zmienilam... hehh i mam kilka blogow a oto ten ktory pisze bardzo czest (kilka razy dziennie)
Oczka mam juz calkiem zielone, a wlosy nie zmienily barwy ;] . hehh nie wiem co napisac jeszcze. No wiec sie tloske zmienilam ;] i tylk pa!
I jeszcze jedno, nie wyobrazajcie sobie mnie jako superlaski , hehh moze nie jestm ohydna ale niewiadmo jaka to tez nie... heh, a jajco to wam tych zdjec chyba nigdy nie zeskanuj i mi ich nigdy nie odda! Zabije!
PA!
[ Dodano: Sro 21 Gru, 2005 ]
rok temu chcieliscie fotke... troche nie na czas a jednak jest=)