| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zakochałam się w chłopaku o dwa lata młodszym!
Autor Wiadomość
zdruzgotana
Gość
PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:32   zakochałam się w chłopaku o dwa lata młodszym!

czy to możliwe żebym zakochała sie w chlopaku, który jest ode mnie o 2 lata młodszy (ja jestem w pierwszej gimnazjum). na dodatek jest to miłość z wzajemnością.. niby wszystko oprócz tej różnicy wieku wydaje się piękne. ale jest jeden problem, ja nigcy z nim nie rozmawiałam "na żywo"". chodzimy do jednej szkoły, w jedno miejsce o tej samej porze na angielski, ale nie potrafimy ze soba porozmawiać. na gg spędzamy godziny na rozmowie. wyda Wam sie to śmieszne, 'co w tym trudnego, podejśc do piąto klasisty i pogadać, ale ja naprawde nie moge! nie wiem co robić! czy ta miłość może przetrwać? czy jest w tym jakiś sens? jak moge z nim porozmawiać?
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ta miłość ma sens, ma prawo, może przetrwać, a na gadu gadu po prostu poproś go żeby to on do ciebie zagadał, albo umów się z nim po szkole, żeby kiedyś na ciebie zaczekał. powodzenia ^_^'

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta miłość ma duże szanse na przetrwanie.

Pogadajcie sobie na GG o tym, że krępujesz się z nim rozmawiać na żywo. Napewno do czegoś sensownego dojdziecie no i... nazajutrz będzie można dokończyć rozmowę w szkole, nie? Powodzenia!

Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się. ta miłość ma sens. wiek niestanowi żadnej przeszkody, ale pewnie pomyślisz sobie,, No dobrze, ale co powiedzią na to moi i jego znajomi??" Niepatrz na opinie innych!! Idź za głosem serca, bądź sobą i rób to na co masz ochote ( oczywiście rozsądnie). A jeśli niemożecie ze sobą pogadać to może ty zbieżesz się na odwage i zagadasz do niego??

PoWoDzOnKa I pOzDrOwIoNkA !!! Wink

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

2 lata różnicy wieku, to moim zdaniem nie tak wiele. Co do tego czy ta miłość ma szanse na przetrwanie nie będę się za bardzo rozpisywał, bo wystarczająco na ten temat napisali już deg, Ulka i panienka wierzba, powiem tylko, że TAK Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mandarynka
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:24   

i jestes szczesliwa nie masz zadnego problemu pogadaj z kolesiem i bedzie spoko a co z tego ze jest mlodszy wazne zebyscie byli szczesliwi zycze powodzenia papa
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 14:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiek niegra roli, ta milosc musi przetrwac Wink tylko troche odwagi ja tez mialem taki problem ale sie przelamalem bo pomyslem ze kocham tylko ja i musialem cos zaczac gadac i jest superr teraz biggrin zycze wam powodzenia!!! biggrin

Numer Gadu-Gadu
3259633
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 21 Sie, 2003 08:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak jak powiedzieli inni: Ta miłość może przetrwać.
A tak a props to niektórzy rodzice moich koleżanek tak wlaśnie mają (żona starsza od męża). I co na to powiesz? Wink
Ich miłość przetrwała (i nawet dzieci mają), to twoja też może (no, może nie tak długo, aby aż do ślubu, ale napewno do 4, 5 lat możecie być razem, ale 1, 2 lata...) Razz

Numer Gadu-Gadu
3571565
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, jeśli jest to prawdziwa miłość -- przetrwa. Przecież są takie pary, że pani ma 30 lat, a pan 20. Laughing

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Wrz, 2003 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

2 lata to niejs wcale dużo. Rozmawiaj z nim na gg. Powinnaś się do niego odezwac... moja koleżanka też sie zakochała w chłopaku 2 lata od siebie młodszym...to było tylko zauroczenie na parę miesięcy. Teraz oni na siebie nie mogą patrzeć. Mam nadzieję, ze u Ciebie będzie inaczej Wink Ale bardzo Cię namawiam do rozmowy z nim na realu.
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Paź, 2003 14:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze jakas zmyslona sytuacja by sie tu przydala ..... heh
nie wiem naprawde nie wiem jak ci pomoc ta milosc przetrwa ja tez sie zakochalam ale na gg i tego chlopaka w ogole nie znalam i ta milosc przetrwala teraz piszemy do siebie listy ..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu