| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Po sygnale zostaw wiadomość...
Autor Wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 15:16   Po sygnale zostaw wiadomość... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po sygnale zostaw wiadomość... czyli co można powiedzieć komuś z kim nie chce się rozmawiać biggrin :

1) ...Jeżeli masz złą wiadomość, nagraj ją teraz. Jeśli wiadomość jest dobra, zaczekaj na sygnał...

2) To NIE JEST sekretarka automatyczna. Tu telepatyczny rejestrator myśli. Po usłyszeniu sygnału proszę pomyśleć o swoim nazwiski, numerze telefonu i sprawie, w jakiej dzwonicie, a my pomyślimy, czy do was oddzwonić.

3) Cześć. Oto odpowiedzi na nagrane w zeszłym tygodniu pytania. Podaję w kolejności ich napływania: "Tak", "Być może", "O siódmej", "Byłam", "Podaj mi ten numer", "Anna", Na pewno", "Sam".Jeśli któreś z nich pasuje do twojego pytania, możesz ją śmiało wybrać. W razie wątpliwości zostaw kolejną wiadomość.

4) Tu gorąca linia psychiatryczna. Jeśli twój problem to impulsywność, walnij w klawisz z cyfrą 1. Jeśli masz kompleks niższości, niech ktoś lepszy wciśnie za ciebie klawisz 2. Jeżeli masz rozdwojenie jaźni, wciśnij klawisze 3 i 4 jednocześnie. Jeśli cierpisz na manie prześladowczą, naciśnij 5, ale skąd wiesz co wtedy się stanie ? Gdy twój problem to schizofremia, głosy same ci podpowiedzą, który klawisz należy nacisnąć. Jeśli zaś cierpisz na psychozę maniakalno-depresyjną, to i tak nikt z tobą nie będzie gadał. W pozostałych przypadkach zostaw wiadomość po usłyszeniu sygnału.

5) Cześć. Prawdopodobnie jestem w domu, ale unikam rozmowy z kimś, kogo nie lubię. Zostaw wiadomość - jeśli nie oddzwonię, to znaczy, że mowa była o tobie.

6) Cześć. Prawdopodobnie jestem w domu, ale nie chce mi się odebrać. Jeżeli chcesz przeklinać, to dobrze radzę, zacznij teraz, a skończ po usłyszeniu sygnału.

7) Cześć. Automatyczna sekretarka jesty zepsuta. Mówi lodówka. Po usłyszeniu sygnału zostaw wiadomość. Kiedy tylko ją spiszę, przeczepię ją sobie magnesem na drzwiach.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I coś jeszcze, ale tym razem SMS-y:

1) Error 404:
SMS not found.

2) Jesteś piękna, zmysłowa, pociągajęca...
Sorry, pomyliłem numery !

3) PSTRYK! bzzzzzzzzszszszszszszszszszszzszszsz PSTRYK!
Właśnie odkurzyliśmy twój telefon !

4) KONSTANTYNOPOLITANECZKA...
Jeżeli w ciągu 20 sekund nie podasz dłuższego słowa w języku polskim, to wyłączymy ci telefon !

5) ***************************************
Co się tak gapisz ? Sniegu w lipcu nie widziałeś ?

6) Gdy wszystko idzie źle, gdy przepełnia cię ból i rozpacz, gdy łzy płyną po twoich policzkach, wówczas chcę być przy Tobie.
Sprzedawca Chusteczek
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Karolina Z.
Gość
PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 10:38   Opinnia

No żarty to ty masz nie złe! biggrin
Powrót do góry
demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 24 Paź, 2003 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe dobre Wink

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 24 Paź, 2003 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hihihihi hehehehe...hahahaha ! przy pierwszym 7 jest najlepsze!

Odpowiedz do tematu