Mi o nim powiedziała moja najlepsza przyjaciółka z internetu. Miałam problemy związane z dojrzewaniem ona podała mi adres i powiedziała "Wejdź,tam jest dużo o tym". Na początku tylko weszłam i poczytałam trochę o tym co mnie trapiło a kiedy chciałam się zalogować i zobaczyłam napis,że trzeba mieć ponad 13 lat...Ale się zalogowałam,bo zobaczyłam,że niektórzy nie mają nawet dziesięciu I nie żałuję. Teraz zaglądam tu codziennie:-)
Ja jak zwykle weszłam na stronkę Agi i zobaczyłam ten button z napisem Forum...kliknęłam i już
I uwielbiam to forum-zawsze siem coś dzieje:
AGA, MOŻESZ SOBIE POGRATULOWAĆ!!!
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
jak dobrze pamietym to chyba Nene mi o tym na GG powiedziala....pierw nie chcialo mi sie wchodzic ale potem polubiloam to i wreszcie sie zalogowalam.Gdzies miesiac puzniej zapomnialam o tym forum ...ale puzniej znow tu weszlam ale niestety zapomnialam swojego nicka i hasla miec zrobilam no wy profil
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
ja natomiast w całkowice inny sposób niż wszyscy trafiłam na to forum, pewnego dnia w czerwcu baaaaaaaaaaardzo mi sie nudziło i postanowiłam sobie poszukac jakiejśc rozrywki w wyszukiwarce internetowej i znalazło mi również wsród innych gier, gry na dzieci.best.pl przez kilka dni grałam w nie, a następnie zaczęłąm przeglądać inne rzeczy na stronie i przypadkowo wcisnęłam button forum. Co nie było złą rzeczą, bo od tamtej chwili zaglądam tu codizennie, kocham to miejsce i wszystkie osoby na tym forum, kocham dzielić się swoimi poglądami i wyrazać własne opinie. Dziekuję za nie
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja tak samo...szukalam czegios w necie, weszlam na google i cos tam wpisalam nawet nie pamietam co...i wyskoczylo dzici.best.pl nio i weszlam pomyslalam ze zobacze co to...i potem patrze FORUM...i td..
nioh ja wlasnie dokladnie w ten sposob trafilam na forum: w altawiscie wpislalam dla dzieci bo mi sie nudzilo i chcialam se w cos pograc a zobaczylam dzieci best...a wiec w nią weszlam kliknelam oczywiscie forum na do,e strony...i od tej pory tu takze staram sie bywac jalk najczesciej. To forum jest naprawde odlotowe!!!
To nie forum jest odlotowe, cool, etc. Forum tworzą ludzie, którzy na nim bywają. To Wy tacy jesteście. Forum bez takich ludzi to tylko dokument html na którym są zrobione tabelki, kategorie, działy... i nic więcej.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ja trafilem na forum szukajac jakiegos fajnego fora na ktorym mozna by pogadac o wszystkim weszlem, zarejestrowalem sie z czego bardzo sie ciesze i nigdy nie bede zalowal, dzieki temu forum zrozumialem wiele rzeczy, i duzo sie na nim nauczylem , no i co oczywiscie wazne nawiazalem cyber znajomosc z fajnymi ludzmi
Ja bardzo się nudziłam a poniewaz uwielbiam rysować, malować itd to weszłam to internetu i wpisałam w wyszukiwarce chyba: Rysowanie ...czy coś takiego i wytskoczyło mi: Rysunkowa strona agnieszki...spodobała mi sie ta stronka i długo sobie po niej buszowałmam...grałam w gry itp az w koncu trafiłam na forum ;]
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 31 Paź, 2003 15:42
Hmmm... Nie bardzo pamiętam... Chyba... bo ja tą stronę znam od bardzo dawna... Kliknęłam w banner w napisem forum no i weszłam... Takk mi się zdaję...
ja tu trafił skąplikowanie
najpierw w wyszukiwarce wpisałem gry do ściągnięcia i sie własnie pokazała strona www.dzieci.best.pl
i tam jakoś ją przeglądałem i tu trafiłem
_________________ http://www.ppo.ow.glt.pl -ludziska wchodźcię i się rejestrujcie(super forum, ale mało użytkowników)
Ja szukałam w czegoś o psiakach w gogle i wyświetliło się to forum,ze niby tez jest dział psy.No to weszłam i mnie wciągneło.Przywiązałam się do tego forum
Zupelnie przypadkiem... Szukalam czegos w google.ca i wlazlam na to forum. Pierwszy raz to ja zadalam pytanie, a potem juz jakos takos zostalam na dobre
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*