| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co on ma na myśli...
Autor Wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 09:38   co on ma na myśli... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jest u mnie w szkole pewien chłopak który podoba mi sie już od wakacji. zawsze gdy przechodzi obok mnie korytarzem to mnie zaczepi. teraz jestem chora. nie chodzilam do szkoly. raz przyszla do mnie kolezanka i mowi że sama nie wie o co mu chodzi. na przerwach on strzela do mnie uśmieszki a do mojej koleżanki mówi że ma na mnie wyje****. o co mu chodzi? normalnie z nim gadam zawsze mnie zaczepi a po moich koleżankach gada jaka to ja jestem głupia. o co mu może chodzić Question
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz co? napisz dokładnie co on powiedział bo jeżeli nie dowiem się sensu tego słowa tgo jak mam ci pomóc, albo napisz te same słowo tylko tak jakby mniej wulgarne, znień je na wyraz o tym samym znaczeniu.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 10:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem o co mu chodzi ale on pewnie sie tylko tak wygłupia...uśmiecha się do Ciebie żebyś sobie pomyślała że mu sie podobasz a to ze innym dziewczynom mówi takie rzeczy o Tobie to tylko taka jego gra...nie wiem co on chce przez to osiągnąć....być moze chce Cie tym zranić....pogadaj z nim.....ale na pewno on nie jest fair wobec Ciebie i nie liczyłabym na nic z jego strony, jesli tak gada o Tobie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2049084
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dokładnie to on do mojej koleżanki powiedział "Mam na nia wyjebane" <sory za bluzga>
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 08 Lis, 2003 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja całkowice nie wiem co to może znaczyć, moze że ma na ciebie ochote, nie wiem

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co...Kiedy wrócisz do szkoły spytaj sie go o co chodzi. Zapewne "nie bedzie wiedział o co ci chodzi"( Twisted Evil ) wtedy to już po prostu zrezygnuj.Taka jest moja rada. Ale czy zdarzyło sie cos,co go tak bardzo wkurzyło?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nigdy nie było nic co by go bardzo wkórzyło
Powrót do góry
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 10 Lis, 2003 23:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a może chce w ten sposób zwrócić na siebie twoja uwage?? może głupi sposób ale chłopcy zbyt wyszukanych pomysłów w tym wieku nie mają Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 12 Lis, 2003 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Love dzisiaj na przerwie stałam z koleżankami z jego klasy i sobie gadałayśmy a on podszedł i spojrzał mi sie prosto w oczy...przez chwile szedł za mną...później sie zatrzymał i się we mnie wpatrywał. dla mnie to wszystko jest jakieś dziwne. jak mam do niego zagadać i wszystko wyjaśnic??? Love
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu