Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 22 Lis, 2003 10:16 Zachowanie dziw-aczne ...
Mam dwie koleżanki w klasie, które zachowują się dziw-acznie (do przedrostka "dziw" dodajcie tylko "ka", a dowiecie się o co mi chodzi).
Wkurzają mnie i moją przyjaciółkę oraz dwie nasze "trochę więcej niż koleżanki" ... My mamy je w nosie, ale ich zachowanie jest coraz bardziej przytłaczające ... Już nie tylko dla nas- uczniów, ale też dla nauczycieli.
Chdzą specjalnie w obsisłych, skąpych bluzeczkach (obowiązkowo odkryty... gróby brzuch!) w obcisłych spodniech... a płaszcza prawie nie używają... zawsze są rozpięte nawet jak jest najbardziej siarczysty mróz (oczywiście po to aby chłopacy zobaczyli ich gołe obleśne brzuchy!).
Podrywają wszystko co się rusza i co jest płcią męską... ... My- niektóre dziewczyny wiemy, że one są puste i łatwe... zrobią wszystko (dosłownie wszystko!) aby ich jakiś chłopak poderwał... ale... chłopacy!
Większość chłopaków jest nimi zauroczona! Oni są jeszcze dziećmi i myślą, że takie zachowanie jest lepsze niż bycie prostą, zwykłą dziewczyną nie dającą się odmacywać!
Teraz dziewczyny w naszej klasie podzieliły sie na dwie grupy: porządne (czyli my) i d z i w y (sorrka za wyrażenie !!!) ... Chłopacy są zdezorientowani i nie wiedzą do której grupy dojść... Ale większość albo dochodzi do dzi***, albo wypiera się wyboru (chociaż mi im wcale nie każemy wybierać)... Dziewczyny też wolą kolegować się z dziw*** bo chyba chcą być takie jak one ...
Dziw** zabrały nam nawet najlepszego przyjaciela ... On zawsze był po naszej stronie, a teraz ? Teraz mówi, że X i Y są takie fajne ! Przed nimi wypiera się, że kiedykolwiek byliśmy przyjaciółmi!
Co mamy zrobić ?! Cały czas je ignorować i patrzeć jak zabierają nam przyjaciół ?!
Good Friend Gość
Wysłany: Sob 22 Lis, 2003 16:08
a te dziwki źle się uczą pewnie, każdy chłopak może się łatwo zauroczyć taką dziewczyną ale potem po jakimś czasie zostają nazywane "szkolnymi kur...." i wsyzscy je obgadują za plecami i nie lubią, ale pogadać z takimi zawsze mogą. Miałem taki przypadki w szkole wszyscy mówili co za kur.... ale i tak z taką dziewczyną rozmawiali, jeśli się źle uczą to potem zobaczysz jak skończą w kolejnych szkołach, a ja radziłbym tobie się uczyć ,olać je i znaleźć sobie normalnych kolegów w koncu niedługo skończysz obecną szkołe i pójdziesz gdzie indziej o ile jesteś teraz w gimnazjum albo liceum, aha jak chcesz odzyskać kolege to najlepsza jest szczera rozmowa, zawsze jest jeszcze hamskie wyjscie nagrania jakoś ich zachowania najlapiej na kamerze co może być trudne i pokazania kasety ich rodzicom jeśli rodzicę są normalni to te dizewczyny będą miały przej..... w domu, jeszce można o tym porozmawiać przy kalsie z wychowawcą ale to nie jest specjalnie skuteczne rozwiazanie, zanim podejmiesz jakąś decyzje to napisz na forum albo zastanów się 3 razy czy ta decyzja nie ma przypadkiem więcej wad niz zalet
chyba w kazdej szkole znajdzie sie pare takich dziwek. to narmalne. nie przejmuj sie nimi! podrywaj chłopaków na swój sposób! najlepiej jak jakiś chłopak je podziwia to Ty przy nim je wybrechaj! może ten chłopak sie zorientuje że nie patrzy na te dziewczyny co trzeba
Ja tez mam problem z koleżankami. Gadają ze to ja jestem dziwka bo zakochał sie we mnie taki chłopak co za nim pół dziewczyn ze szkoły lata. Nie chodziłam przed nim z otkrytym brzuchem ...wogóle za nim nie chodziłam! Moze one sa wkórzone ze wybrał właśnie mnie! Ale ja nie jestem niczemu winna! to był jego wybór...a ja mam przez to wiele nieprzyjemności...ale nadal z nim bede a na te dziewczyny mam wyjeb*** Niech mi zazdroszczą
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sob 22 Lis, 2003 21:27
Wiele prawdy jest w tym, co piszecie. Staram się uświadomić przyjacielowi (i nie tylko jemu(o ile jeszcze jest moim przyjacielem!)), że one nie są normalne, ale narazie ma to mizerne skutki... Chociaż, zauważyłam, że niektórzy chłopacy patrzą na nie z coraz większą niechęcią ... Może jednak coś zadziała...
A po za tym, mam zawsze przyjaciół z kółka !
Wysłany: Nie 23 Lis, 2003 16:18 Re: Zachowanie dziw-aczne ...
Iśka napisał/a:
... My mamy je w nosie, ale ich zachowanie jest coraz bardziej przytłaczające ...
Bardzo dobrze, że macie je w nosie. Nie powinnas się zadręczać tym co robią twoje koleżanki. Myśle że to one raczej mają roblem a nie ty Prędzej czy później się na nich poznaja i juz nie będę w centrum uwagi. U nas tez jest kilka takich dziewczyn ale chłopaki juz sie dawno na nich poznali i teraz uważanja je za wariatki. Nie przejmuj sie nimi...wazne że ty nie jesteś taka! POZDRAWIAM!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 24 Lis, 2003 22:34
Sorry ale mam dwie strony.
Jedna Cię trochę obrazi. Skad wiesz, że one są dzi...Chyba tego nie widziałaś? Każdy człowiek jest inny. Każdy ma inny gust i styl. T że one lubią pokazywać swoje fałdy tłuszczu to nie znaczy że on razu są dzi... Wiem, zachowują się prowokująco. Według mnie powinnyście je mnieć BARDZO GŁEBOKO W NOSIE. Co z tego, że wolą je chłopacy? Widocznie oni też jeszcze nie dorośli albo mają taki stan przejściowy, że wolą "dzi...". Prędzej czy później im przejdzie. A oni też nie byliby zadowoleni, gdyby np. o was zaczęliby "zarywać" chłopacy z rok, dwa lata starsi co? A co do dzi...Wiesz...ja w równoległej klasie mam takie dwie lalunie. Zawsze mają na sobie tonę błyszczyku i śliczne ubranka ( w stylu lalaka Barbie). Ale ja tam się nimi nie przejmuję. W końcu z tego wyrosną. Bo po prostu jak się człowiek stara być dla nich miłym, to one ciągle "hahahhihi". A chłopacy za nimi nie przepadają ich widok ich wręcz odraża...
najlepiej wogle z nimi nie gadaj ... ja zaczęłam wojne z taką jedną dziw... to się skończyło na tym że sie biłysmy Moim zdaniem beznadzijne wyjście i nci nei daje ale cóż ... skonczyla sie wojan dopiero jak wkurzana zagadłąm na gg że nie podoba mi sie ta cała sytuacja - i jesli am cos do mnie niech mi to powie prosto w twarz ....