| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
GG 6.0
Autor Wiadomość
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Lis, 2003 02:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na stronie http://www.gg3d.com dostępna jest aplikacja Power Project
specjalna wersja power dla wersji 6.0 po zainstalowaniu trzeba zrobić tak aby GG nie uruchamiało się wraz z systemem (mnie się nie udało musze wyłączać GG i dopiero uruchomić power) Power Project działa dość stabilnie jest w polskiej wersji językowej.

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Ostatnio zmieniony przez BigBrad dnia Pon 24 Lis, 2003 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Lis, 2003 08:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o te statusy pod kontaktami to można to zmienić tak jak było wcześniej Smile Ja to zmieniłam bo mnie to denerwowało z lekka.
Wchodzicie w ustawienia-gadu gadu-i na dole jest-opis statusu pod kontaktami-i albo to zaznaczacie zeby tak było albo tak jak dawniej Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2003 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

BigBrad aby wylaczyc gg 6.0 z autostaru musisz wejsc w start>uruchom(wpisujesz msconfig)>ok>autostart>i odznaczasz gg 6.0 Wink a Power Prject zaznaczasz zeby sie zutostartu wlaczalo lub nie, moze troszki pomotalem jak nie czaisz to pisze chetnie jasniej wytlumacze Very Happy

Numer Gadu-Gadu
3259633
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 27 Lis, 2003 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kamix napisał/a:
BigBrad aby wylaczyc gg 6.0 z autostaru musisz wejsc w start>uruchom(wpisujesz msconfig)>ok>autostart>i odznaczasz gg 6.0 Wink a Power Prject zaznaczasz zeby sie zutostartu wlaczalo lub nie, moze troszki pomotalem jak nie czaisz to pisze chetnie jasniej wytlumacze Very Happy

Dzięki jaśniej nie trzeba wszystko kumam Smile
Z power projectem nie ma problemu bo on się sam uruchamia a za GG serdecznie dziękuję bo już mnie wkurzało zamykanie GG i otwiranie power THX Smile

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 28 Lis, 2003 10:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma za co ciesze sie że mogłem pomuc jak będziesz miał jeszcze jakieś problmey to wal śmiało Very Happy

Numer Gadu-Gadu
3259633
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 28 Lis, 2003 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam gg 6.0 no i mam 2 konta grundig i moja i zawsze pierwsze wlancz asie grundig no to ja przelanczam na swoje i koniec gg sie nie wlacza :/ a teraz to juz wogole sie nie wlancza Sad

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Lis, 2003 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... tez tak mialem pomugl reinstal gg Very Happy czyli sciagnij sobie nowa wersje gg i zainstaluj bez usowania poprzedniej. A co do otwierania sie pierw twojego gg czy cos to kazdy tak trzeba zrobic hasl wtedy automatycznie nie bedzie sie twoje wlaczalo czy tam inne dopiero po wpisaniu hasla.

P.S: Jak cos nie jasne pisz Wink

Numer Gadu-Gadu
3259633
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu