| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Kiedy TO nastąpi?
Autor Wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehshzz... serio nie ma czego gratulować :/
tez kiedys chcialam dostac Rolling Eyes a teraz beee Evil or Very Mad

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Narvana napisał/a:
ehshzz... serio nie ma czego gratulować :/
tez kiedys chcialam dostac Rolling Eyes a teraz beee Evil or Very Mad

I tak nie masz czego narzekać Smile
3 dni...bez bólu...marzenia...heheh Smile
a masz obwite(??), bo ja bardzo!! Sad Co chwile musze latać do ubikacji...w moim przypadku sprawdza się chyba reguła że to rodzinne bo moja mama tez tak ma... Confused

Numer Gadu-Gadu
730730
Avril
Gość
PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 21:40   okres wcale nie jest fajny!!

ja niesety mam okres!!!! Mad to okropne,nie to że mnie boli ale naprawdę jest to nieprzyjemne i myślę o tamponach ale troszkę się boję Very Happy ale moja najukochańsza przyjaciółka jest w moim wieku a miesiaczki ani śladu... ale to chyba sprawa organizmu każdej girl Smile
Powrót do góry
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 09:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ahaaaaa chodzi ci o Obfite ahaaa... albo obwite..hmm.. dziwna pisownia ;P
nie tylko w jeden dzien taka dostyc obfita mialam ;p

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie przed chwilą dostałam okres. Nie był nawet na tyle obfity, żeby przesiąkł przez majtki. Nie czuję żadnej zmiany, a mimo to czuję się jakoś dziwnie. Może zaraz zacznie mnie boleć brzuch? Nieeeeeeeeee... ;p

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Vilemo gratulacje
Ja nie chciałam mieć miesiączki a teraz jak mam tez ne chcę biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 17:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak już wszyscy mówią o swoich doznaniach związanych z miesiączką to ja moze też coś powiem Very Happy
No więc ja mam okres już od ponad 2 lat. Na początku przez pewien czas jak dostałąm to ani brzuch mnie nie bolał, ani nic. W ogóle czułam sie normalnie, jak kazdego dnia ( poza tym ze było mi niewygodnie Razz ) Krwawienia miałam wtedy raczej słabe wiec dyskomfortu z tym zwiazanego tez zbytnio nie czułam. Ale teraz jak miesiączkuje to bardzo boli mnie brzuch, czasem tez mam ochote sie zwinąć z bólu. Krwawienia są już bardziej obfite i teraz częściej czuje ze mam mokro, mimo ze przed paroma minutami zmieniłam podpaske. Wtedy na początku tez miałam okres trwający ledwo 3 dni a teraz mam czasem ponad 5. Moja kolezanka która tez od 2 lat miesiączkuje mówi ze u niej było tak samo, ale mam nadzieje ze u was tak nie bedzie.
I tak samo ja tez na początku bardzo chciałam mieć okres i cieszyłam sie jak dostałam ale teraz nie chce Sad Za to jak sie okres spóźnia to potem za kazdym dniem sie wyczekuje i chce zeby był Smile Jak sie spóźni choćby kilka dni to juz sie denerwuje chociaz wiem ze to jest teraz normalne.

Ja współczuje Gościówie - żeby mieć okres aż 9 dni, to katorga Surprised I do tego te boleści przez tak długi czas Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2049084
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 17:40   okres Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na początek to: Villemo gratulacje chodziaż zaczynam pożądnie wątpic w to czy jest co gratulowac bo jednak miesiączka to straszna rzecz Smile
Nirvana: masz fajnie że twój okres trwa tylko 3 dni, jest mało obfity i bezbolesny...też tak chce...ale cóz to sprawa genów chyba Razz Ja najbardziej obfity mam 3 i 4 dzień i wtedy co 2 godziny zmieniam podpaske a w pozostale dni to co 3 a w ostatni to nawet co 4 Very Happy Tylko ten mój pierwszy okres trwał aż 9 dni..mam nadzieje że następne będą krutsze...
Tresh: Ja nie mam bólów przez całe 9 dni tylko przez jakies 5 pierwszych dni..

Numer Gadu-Gadu
730730
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To i tak te 5 dni to duzo. Z reszta nawet nie chodzi o sam ból ale o dyskomfort przez ten czas. Ale mam nadzieje ze to tylko pierwsza taka była a kolejne beda lżejsze i mniej dokuczliwe Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2049084
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Gru, 2003 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przestraszyłas mnie że to się zmeinia z czasem .... teraz mam ok. 5 dniowe, z dość małym krwawieniem bez bolów, i nie wyobrazam sobie zebym miala je bolesnie przechodzic :O Ale pierwsza była okropna! nie że bolało czy coś, ale dostalam ją na dzień przed koloniami - i całe kolonie (10 dni!) trwała!!! koszmar :O
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 11 Gru, 2003 08:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mój pierwszy okres trwał 8 prawie 9 dni, bolało mnie pieruńsko, i było niefajnie, ale jednak były momenty kidy mogłam sie wyluzować i zapominałam o nim, następny był juz krótszy chyba 6 czy 7 dni i nie za bardoz bolało, ale przemogłam się i uprawiałam sport jexdziłam na rowerku itp itd i było fajniusio, a natomias zeszłomiesięczny trwał już tylko 5 dni i nie bolał wogóle, i wszystkie były no, tak w miare ok, pierwszy w sierpniu miałam 18 we wrześniu 21 w październiku nie miałam a w listopadzie 18 i gratuluje ci serdecznie dzewczyno kroku w dorosłość, w okrutną dorosłośc dla dziewcząt

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 11 Gru, 2003 14:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anya wybacz jesli Cie przestraszyłam ale nie ma sie czego bać. Okres moze sie troche zmienic ale nikt nie powiedział ze musi na gorsze, ja tylko podaje swój przyszkład (i mojej kumpeli) Wink U panienki wierzby z kolei za kazdym razem jest coraz lepiej Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2049084
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu