Mam pewien problem. Zakochałam się w pewnym chłopaku z mojej szkoły, ale on już ma dziewczynę! Najgorsze jest to, że moją dobrą koleżankę... Nie wiem co mam robić... Nie chcę rozbijać ich związku... Pomóżcie mi!
Najlepiej poczekaj na koniec ich związku, jeżeli jest to twoja koleżanka to pod żadnym względem nie próbuj rozbijać ich zwiazku. Czas pokaże co będzie dalej. Może spróbuj zakochać się w innym chłopaku
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Hehe, łatwo powiedzieć "odkochaj się". To koleżanka czy przyjaciółka? Najpiewr przekoonaj się, czy naprawdę tego chcesz. Nie warto rozwalać przyjaźni głupim zauroczeniem. Jeśli chłopak naprawdę ją kocha, to trudno, rzeczywiście musisz się odkochać. Poggadaj z nim ot tak, ale bez kokieterii. Trudna sprawa, ale nie nie do rozwiązania.
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
Hehehe a skad jestes pewna ze udalo by ci sie go poderwac ze sie tak boisz o to ze rozerwiesz zwiazek ?
A tak na serio to daj se spokoj poprostu sie nim nie interesuj i juz tak najlatwiej latwo oczywiscie powiedziec znajdz se jakeigos innego uroczego chlopca
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
No to też nie jest takie łatwe. Wiem to z własnego doświadczenia. Ja nie raz chciałam aby zaczął podobać mi się inny chłopak. Nawet sobie to wmawiałam i nic z tego Jeżli jego dziewczyna jest Twoją przyjaciółką to tak jak mówiłam poczekaj aż ze sobą zerwą
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Zgadzam się z Cytryną...poczekaj...byc moze przez ten czas zacznie Ci się podobać inny chłopak...ah i mam do Ciebie pytanko
Ile masz lat?
może jesteś jeszcze młoda i masz czas na jakieś związki...podaj mi wiek swój a wtedy Ci coś więcej pomoge
Wydaje mi się, że wiek nie gra tu większej roli. Na własnym przykładzie tego doznałam więc moze dlateg dla mnie wydaje się to proste więc sorry jak cos niezrozumiale napisze bo to do mnie podobne =P
Nie ważne ile ma się lat i można przeżywać swoją wielką miłość, nawet jeśli okaże się ona po jakimś czasie byłą tylko zauroczeniem to i tak warto się starać o osobę która naprawdę bardzo nam się podoba i na której nam zależy. Nie raniąc oczywiście przy tym innych
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Cytryna chyba się troszke niezrozumiałyśmy mi nei chodzi o różnice wieku pomiędzy nimi tylko ile ona ma lat no bo np. jak 12 to moze to tylko zwykłe zauroczenie...a jak 18 no to warto walczyć o swoją miłość...mi tu o to chodziło a tobei o co innego...ja też uważam że różnica wieku nei am znaczenia...mój dziadek był straszy od babci o 16 lat
Różnica wieku MA znaczenie, co prawda coraz mniejsze, jeśli jesteśmu coraz starsi, ale zawsze. Zaprzyjaźń się z nim, przynajmniej pogadaj, a przekonasz się czy to coś poważnego. Ja jak pogadałam z takim koolesiem, poznałam go to mi przeszło, ale to nie znaczy, że tobie też musi. ;p
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.