| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
sylwester :)
Autor Wiadomość
gosia
Gość
PostWysłany: Pią 19 Gru, 2003 17:25   sylwester :)

pawel ktory podoba mi sie od jakiegos czasu (on o tym wie) zaprosil mnie na sylwestra gdzie byli bysmy tylko my i moja przyjaciolka z chlopakiem ktory sie jej podoba pawla przyjaciel . Jednak natalia nioe morze isc bo wyjerzdza co mam zrobic ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
only_girl_12

PostWysłany: Pią 19 Gru, 2003 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Troszke chyba nie zrozumialam tego ale zdaje mi sie ze powinnas isc na sylwestra razem z Pawłem [ jak on ma na imie?] ale to chyba oznacza ze bedziecie tam we dwoje Wink ale to chyba nie bedzie w tym nic zlego ... ale tylko nie daj sie namowic na ... no wiesz o co mi chodzi ... jakby mi sie takie cos przytrafilo [ale sie nie przytrafilo ... jeszcze...] to raczej bym poszla jesli masz do niego zaufanie i go b. dobrze znasz to nie ma sie czego bac Razz Wink

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 20 Gru, 2003 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie,że idź!
Nie możesz zmarnować takiej szansy! Sylwester zdarza się raz do roku pamiętaj o tym Wink I do tego będzie jeszcze chłopak, który się Tobie podoba...A jak Cię zaprosił, to już widać,że sukces Very Happy Przynajmniej wiesz,że Cię lubi Smile A jak dobrze zrozumiałam, to będzie tam jeszcze jeden chłopak więc raczej nic Ci tamten nie zrobi...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sob 20 Gru, 2003 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie ze idz
nie powinnas tracić takiej okazji Very Happy
moze zdobędziesz nowego chłopaka Very Happy

Junior
Junior

PostWysłany: Nie 21 Gru, 2003 14:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie wiem nad czym się tutaj zastanawiać. Szykuj sobie super strój i pędź na zabawę Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
gosia
Gość
PostWysłany: Pon 22 Gru, 2003 15:35   

Dzieki ze mi pomogliscie .teraz juz wiem ze pojde na sylwestra do mojej sympati. Dzieki!!!!!!!!!
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu