pawel ktory podoba mi sie od jakiegos czasu (on o tym wie) zaprosil mnie na sylwestra gdzie byli bysmy tylko my i moja przyjaciolka z chlopakiem ktory sie jej podoba pawla przyjaciel . Jednak natalia nioe morze isc bo wyjerzdza co mam zrobic ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Troszke chyba nie zrozumialam tego ale zdaje mi sie ze powinnas isc na sylwestra razem z Pawłem [ jak on ma na imie?] ale to chyba oznacza ze bedziecie tam we dwoje ale to chyba nie bedzie w tym nic zlego ... ale tylko nie daj sie namowic na ... no wiesz o co mi chodzi ... jakby mi sie takie cos przytrafilo [ale sie nie przytrafilo ... jeszcze...] to raczej bym poszla jesli masz do niego zaufanie i go b. dobrze znasz to nie ma sie czego bac
_________________ Chciec to moc - moc to chciec ...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 20 Gru, 2003 11:18
No pewnie,że idź!
Nie możesz zmarnować takiej szansy! Sylwester zdarza się raz do roku pamiętaj o tym I do tego będzie jeszcze chłopak, który się Tobie podoba...A jak Cię zaprosił, to już widać,że sukces Przynajmniej wiesz,że Cię lubi A jak dobrze zrozumiałam, to będzie tam jeszcze jeden chłopak więc raczej nic Ci tamten nie zrobi...