| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ciuchy modne czy staro świeckie?

Jak wolicie się ubierać?
Modnie
41%
 41%  [ 17 ]
Staro-świecko
7%
 7%  [ 3 ]
Zależy jak się czuje w ubraniu
51%
 51%  [ 21 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 41

Autor Wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nene napisał/a:
Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie.

BRAWO POPIERAM!!!
JA też nosze to w czym się dobrze czuje i myśłe że to jest najważniejsze! Kiedy idę do sklepu i wybiertam ubrania nie patrze na to co jest modne tylko na to czy mi sie podoba, czy pasuje do mnie i czy się w tym dobrze czuje.

Numer Gadu-Gadu
730730
kAROLINA ZAŁĘGOWSKA
Gość
PostWysłany: Wto 23 Gru, 2003 15:20   

wIECIE DOPIERO TERAZ YU ZAGLĄ DAM BO JA TYLKO PRZYJEŻDŻAM DO SIORKI NA FERIE ŚWIĘTA I WAKACJE I MOŻE MI POWIECIE GDZIE WERONIKA OSTATNIO PISAŁA? Question Question
Powrót do góry
Kaniusia
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 25 Gru, 2003 14:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja popieram Nene bo rzaden człowiek nie musi bydż najmodniejszy

Ostatnio zmieniony przez Kaniusia dnia Czw 25 Gru, 2003 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kaniusia
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 25 Gru, 2003 14:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nene napisał:"]Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie. Ubieram się w normalne czarne ubrania, a jeśli porzypadkiem okażą się modne, to jeszcze lepiej.Ja popieram Nene bo nie musze wvyglądać najmodniej naświecie a wogule to wszystko lubię

Powrót do góry
codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 25 Gru, 2003 14:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja lubie modnie
najlepiej jakieś faj ne dzins
i bluze z kapturam Very Happy

Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 25 Gru, 2003 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie patrze czy to modne czy nie Rolling Eyes Chociaż najczęściej mam "modne" ciuchy ale nie dlatego ze "wszyscy to mają to ja też" tylko ze wzgledu na mój styl. Bardzo lubie ciuchy z Mrówki (dziwny zbieg okolicznosci no nie Wink ). Najlepiej czuje się w luźnych spodniach i bluzkach z "mrówki" takich nietypowych np. mam wielkiego bobasa z koclzykami( w uchu,nosie) na bluzce Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2003 01:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mnei jakos nic nie obchodzi co sobie o mnie mysli jakid debil ktory mysli ze jets kims bo dyktuje ludziom jak maja sie ubierac ( dla mnie to oznaka znewolenia)
Wiec ubieram sie tak jak lube czyli
Dzinsy i sfeterek pod ktorym koszulka z rekawkami Razz
To moj ulubiony ubior

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 26 Gru, 2003 12:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
według mnie moda nie pozwala na orginalnosć
ja ubieram sie w to co mi sie podoba i w to w czym jest mi wygodnie

wiecie chyba mam zadatki na kreatora mody niedawno kupiłam sobie ciuszki nowe i poszłam do szkoły na drugi dzień prawie wszystkie dziewczyny były tak samo albo podobnie ubrane biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Kaniusia
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2003 13:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

BRAWO tak mi pasuje moda nie jest najważniejsza!
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Gru, 2003 14:52   moda Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie.

Popieram zdanie neny. JA nosze to w czym czuje się wygodnie i w czym jest mi ładnie...nie ważne czy to jest modne czy nie. Jak patrze na osoby które codziennie kupują sobie nową rzecz i ich ciuchy już sie w szafkach nie mieszczą to mi sie ich szkoda robi :/ Nie rozumiem osób które na siłe ubierają się w jakies modne ciuchy mimo że jest im w nich niewygodnie i nieładnie. KAżdy powinien patrzeć przedewszystkim na te dwie rzeczy. Takie jest moje zdanie.

Numer Gadu-Gadu
730730
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 27 Gru, 2003 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z wami, nie należy ubierać się tak jak chodzą wszyscy tylko tak jak się nam podoba. Na przykład kupiłam se ostatniio takie spodnie byłam szczęśliwa bo nikt nie ma podobnych, (nie lubie ubierać sie jak rzesze moich znajomych ze szkoły, na przykład w dżisy niebieskie z takimi ukosnie naszytymi kieszeniami na kolanach :/) no i ciesze sie nadal bo może i nie wszystkim podobają sie moje spodnie, może i nie wszyscy są do mnie miło nastawieni ze wzgledu nawet w to so cie ubieram, jednak jest kilka zaufanych i sprawdzonych przeze mnie osób które uznały że jeżeli to podoba się mnie to nikt nie ma prawa ingerować w to co ja się ubieram, i nikt nie ma prawa mi mówić jak ty możesz w czymś takim chodzić

Numer Gadu-Gadu
2891618
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 08:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otórz ja lubię ubierać się w wygodny ubiór,
Ale próbuję także żeby był modny Razz
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 08:57   odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="Kamix"]Ubieram sie MoDnIe i WyGoDnIe Wink [/quote]
Witaj w klubie ! JA nie zaloze na siebie dlugiego swetra do spodniczki zielonej . Lubie sie czuc wygodnie ale od tego mam moje niezawodne ciemne szwdy . !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 22:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja ubieram się tak, jak mi jest wygodnie. Nie przepadam za krótkimi spudniczkami, czy obcisłymi jeansami, bo denerwuje mnie ciągle skierowany wzrok jakiegos chłopaka tam gdzie nie trzeba, lub gwizdy za mną. Nie rozumiem jak dziewczyny moga lubieć np. jak za nimi się gwizda, a wiem, że niektóre to lubią. Tak ogólnie spudnice są nawet spox. Zwykle noszę jeansy (bojówki, albo szwedy. Czasem tylko obcisłe) i jakąś fajną górę. Fajną tzn. zwykle luźną, chociaż obcisłe toppy też są spox. Trochę się mieszam, ale to dlatego, że zwykle moje ubranie zalezy od humoru. Czasem chce na siebie zwrócić czyjąś uwagę, to wkładam spudnicę itp. Zwykle jednak wolę luźniejsze ciuchy. Modą się zwykle nie przejmuję, tylko ubieram się w rzeczy, które mi się podobają...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam wole wygodnie niz modnie. Wole sie dobrze czuc w ciuchach, niz zeby sie "podlizac" ludziom. A jak sie jakiemus chlopakowi spodobac to taka jaka jestem, nie za to jak sie ubieram.

Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu