Hejcia!! To ja- Agata. Chciałam wam podać pare fajnych stronek internetowych, na których są fajne gierki i różne takie... No więc...:
1)www.toya.net.pl/~kazzie/
2)www.skylove.pl
3)www.JibJab.com
Ten drugi to tkzw. czat obrazkowy. Dla większości to może być nuudne ale to jest naorawde extra! Ja sama nie lubie czatów, ale to zupełnie coś innego!! Wejdźcie i spróbujcie!! :) pozdro dla wszystkich!!
Mam pytanie, skoro ktoś już tutaj zajrzy.. Jak się robi żeby był rysunek obok swojego nika?? No... że jest rysunek, poziom postępu w postach(debiutaht, itp.) i potem te dane (ilość postów, kiedy dołączyła itp.) :roll:
Kiedy sie zalogoujesz, kliknij na napis PROFIL ktory znajduje sie na samej gorze pozniej zjedz sowakiem w dul i masz panel kontrolny emblematow. Bierzesz Pokaz galerie w ktorej sa juz eblematy o rozmiarze jaki powiinny miec i wadze lub klikasz PRZEGLADAJ i wybierasz jakis emblemacik ze swojego kompa (dysku)
Agusia skylove to niejest gra, To jest czat obrazkowy. Wybierasz sobie w nim ludzika wpisujesz nick i wchodzisz. Jak wejdziesz sa pokoje typu Bar, Hotel. Znam dobrze ten czat ale nieznam 2 pozostalych stronek a od siebie dam 2 linki