No ja też chciałam podziękować Szczerze jak Deg powiedziałeś,że byłam w tym tygodniu rewelacyjna, to ja myślałam,ze nie popisałąm się wtedy To chyba znaczy,że mnie doceniacie Dzięki...Czuję sie zaszczycona...
Ja tej rangi nie mam...ale będę się cieszyć razem z wami ja jeszcze na nią nie zasłużyłam...ale poczekam cierpliwie będę ładnie postować a może mi się uda...wy na nią zasłużyłyście...mróweczki czytałam mnustwo postów...i są one bardzo mądre, długie itp...KIngi czytałam tylko jeden(chyba więcej ale nie pamiętam/skleroza/)i też był długi i bardzo mądry...gratulacje...
może ja też kiedyś zasłuże...
Też się będę cieszyć razem z Wami I tak samo ,jak moja poprzedniczka-mam nadzieję,że kiedyś sobie zasłużę na "dobrą Radę" .Mroweczko-wiele razy mi starałaś się pomóc mi i to z dużym skutkiem,dlatego gratulacje!(Dla Kingi również )
Co prawda w tym tygodniu jej nie dostałam ale w poprzednich miałam kilka razy pod rząd za STRASZNIE dziękuję Degowi ;]
I Gratulacje pozostałym osobom które miały bądź mają ta range!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
ja też bardozo chciałąbym podziekowac za przyznanie mi owej rangi, ucieszyłam się, jednak nie jestem pewna czy na nią zasłużyłam, jeżlei jednak wy tak sądzicie, ale jednak bardoz bardzo dziękuje
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja również bardzo chciałam podziękować!
Szczerze mówiąc za pierwszym razem gdy spojrzałam to doznałam SZOKU! Serio! Nie sądziłam nigdy ze kiedykolwiek uda mi sie zasłużyć na wyróżnienie Dziekuje bardzo
No..Co tu duzo mówić...
STRASZNIE jeszczeraz dziekuje za Rangę i za to,ze prawie zawsze ja dostaję(z miłym komentarzykiem ). A Wy dziewczyny wcale nie jesteście gorsze ode mnie! Według mnie wszystkie bardziej ode mnie pomgacie: Tresh, Gościówa,Iśka,Wierzba,Idda...Jesteście super!
P.S.Jeszcze raz dzieki Ci Deg! (a sorry dzieki mrówa )
No.. ja tez bym chcial podziekowac
Sam zreszta sie az zdziwilem bo nie myslalem ze sie cos wydazy co by moglo swiadczyc o tym ze dostane Dobra Rade
Oczywiscie sie bardzo ciesze ze moglem pomoc kilku osobom i one docenily to ze im pomoglem ( sam nie wiem jak ten system dziala )
Pozdrawiam i dziekuje
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind