To znowu ja...Problemem jest moja kolezanka.A więc przejde do rzeczy.Powiedziała mi , ze chce robic szablon... ja nie mam nic przeciwko tylko jej zaczelam delikatnie mówic ze to nie polega tylko na wrzuceniu na serwer [ bo tak powiedziala mi ] tylko powiedziałam ze musi znac html'a , i robic do szablonu własnie ten kod.Ona zaraz sie wkurzyła ,że jej takie rzeczy wygaduje.I zaczeła jakby "wrzeszczec" przez gg ze pewno nie chce z taką gadac co nie potrafi nic zrobic i cholera [ soorki za slowa ] zaczeła sie jak zwykle w kłótni naszej użalac sie nad soba i mówi ze jestem królową itp. itd.Nie wiem co mam robic.Za kogo ona mnie ma ... i wogóle co z nią jest nie tak??
Myśle, że koleżanka Ci zazdrości. Zrobiło jej się głupio kiedy usłyszała,, że to co mówi jest nie prawdą...może znasz i potrafisz wiele żeczy więcej i lepiej od niej i kiedy przybyła kolejna taka rzecz to twoja koleżanka"wybuchła" bo nie mogła już wytrzymać. Co prawda da się zrobić szablon bez znajomości hmt-a w otpoweednim programie np. Exstra page czy first page...ale kiepski będzie efekt. Myśle, że się niedługo pogodzicie...i kolezanka sama zobaczy, że jej metoda robienia szablonu na nic sie nie zda...Poprostu zazdości ci i tyle...nie powinnas się tym przejmować...co z nią jest nie tak?? myśle, że raczej wszystko w porzo tylko ma troszke dziwny charakterek i jest lekko samolubna..pozdrawiam!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
hej! ja to już znam tylko było troszke inaczej. niedawno wracałam z koleżanką i ona mówi że ferie są w styczniu a ja jej mówie ze w lutym! to ona sie na mnie drzeć zaczeła ze ja jestem wielka dama ja sie wtedy zaczełam z niej śmiać no bo jak mówie prawde to od razu jestem wielka dama? ale później sie z nią pogodziłam. Ty też siem pogodzisz tylko że ja na Twoim miejscu nie wyciągałabym pierwsza ręki w jej strone bo bedzie wyglądało że ona sobie wszystko może .. nawet na Ciebie nakrzyczeć a Ty ją jeszcze za to przeprosisz.
moze to głupie ale ja tez sie właśnie tak uzalam do mojej przyjaciułkki którę właśnie przesto straciłam i narazie jesteśmy tylko kumpelani ale myśle ze to sie zmieni
[quote="Gościówa"]Myśle, że koleżanka Ci zazdrości. Zrobiło jej się głupio kiedy usłyszała,, że to co mówi jest nie prawdą...może znasz i potrafisz wiele żeczy więcej i lepiej od niej i kiedy przybyła kolejna taka rzecz to twoja koleżanka"wybuchła" bo nie mogła już wytrzymać. Co prawda da się zrobić szablon bez znajomości hmt-a w otpoweednim programie np. Exstra page czy first page...ale kiepski będzie efekt. Myśle, że się niedługo pogodzicie...i kolezanka sama zobaczy, że jej metoda robienia szablonu na nic sie nie zda...Poprostu zazdości ci i tyle...nie powinnas się tym przejmować...co z nią jest nie tak?? myśle, że raczej wszystko w porzo tylko ma troszke dziwny charakterek i jest lekko samolubna..pozdrawiam![/quote]
Popierqm gościówe z tym że koleżanka Ci zazdrości (tego że umiesz wiecej od niej)jak by jakiś problem ktoś mia to moje gg 8837408
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl