| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Za wcześnie...
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 14:33   Za wcześnie...

Mam problem. Zawsze miałam bardzo regularny okres - cykl trwał dokładnie 28 dni. Dziś jest dopiero 24 dzień cyklu, i już dostałam okres Crying or Very sad Co się stało? Czy wszytko jest w porządku??
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie,że w porządku Cool
Wiem,że okres dostałaś pierwszy raz na wakacjach...Minęło zaledwie pól roku co? To normalne! Powinnaś zacząć się martwic mając z 20 lat! Moja starsza siostra ma teraz porawie 17 lat,pierwszy okres dostała mając 13 i też ostatnio miala jakiś za wcześnie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 16 Lis, 2003 01:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też myślę, że wszystko w porządku.

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja miałam w tym miesiącu 1lis.-5lis. takie ledwo co i dzis znow mam miesiaczke ... czy to jest "ciąg dalszy" poprzedniej??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Raczej nie taki duży odstęp... Rolling Eyes
Chociaż...
Ale mi sie zdaje, że to już nowa...
Za obserwuj co będzie dalej. Czy miesiaczki będą co 10,15 dni czy co miesiąc.

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Lis, 2003 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ok. poprzednie miałam mniej więcej co miesiąc - a ta poprzdnia była b.b.b.b.mało obfita.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 19 Lis, 2003 13:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co Anya to może nie była miesiączka tylko hm...jakby to nazwać... cos oznajmujące, ze okres nadchodzi kolejny... Rolling Eyes Bo 10 dni odstępu to wcale tak duzo nie jest...

Junior
Junior

PostWysłany: Sro 19 Lis, 2003 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

noom możliwe, bo wtedy zużywałam 1, góra 2 podpaski na dzień(z nocą włącznie Razz)
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Lis, 2003 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

teraz już chyba wiem czemu tak się stało - zwykłe przeziębienie może wpłnąć na czas miesiączki - a ja jestem właśnei przeziębiona Razz
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 22 Lis, 2003 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

możliwe że to od przeziebienia. a co regularności to ja dwa miesiace temu miałam ostatni okres a niedawno dostałam i trwał tylko 6 dni. ale podobno w 1 roku to jest tak nieregularnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Lis, 2003 13:46   

Kuuuurczee... Mam podobny problem.... Miałam jakąś pięciodniową przerwę od tamtego okresu i wczoraj znów dostałam miesiączkę ktoóra skończyła się dzisiaj Sad Co jest?
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 23 Lis, 2003 14:01   miesiączka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nena napisał/a:
Kuuuurczee... Mam podobny problem.... Miałam jakąś pięciodniową przerwę od tamtego okresu i wczoraj znów dostałam miesiączkę ktoóra skończyła się dzisiaj Sad Co jest?

Nie martw sie...napewno wiele razy słyszałaś ze nawet 3 lata po pierwszej miesiączce moze ona byc jeszce nieregularna. A więc nie przejmuj sie nawet kiedy wczesniej nie mialas takich problemow! A pozatym miesiączka moze się przesunąc np. z powodu stresu...

Numer Gadu-Gadu
730730
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 03 Sty, 2004 15:46   rodzynka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie przejmuj sie nieregularne miesiączki są w tym wieku normalne, sama tak mam. A najczęściej dostaje się okres między 23 a 35 dniem cyklu i wszystko jest w porządku. A miesiączka najczęściej reguluje się dopiero pod koniec okresu dojrzewania ( choć u niektórych wcześniej ) Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 03 Sty, 2004 18:23   nic nie szkodzi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ze miesiaczke masz zby szybko to nic nie znaczy . Kazdy na poczatku nie ma zbyt regularnej miesiaczki . Dopiero po okolo 2 latach bedziesz miala regularny cykl . Moja siostra na poczatku tesh nie maila regularnego tylko dopiero teraz gdy ma 17 lat dostala gdy miala 14 .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu