| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co jest ze mna nie w porzadku?
Autor Wiadomość
pawelo
Gość
PostWysłany: Pią 06 Wrz, 2002 18:11   co jest ze mna nie w porzadku?

Witam, mam takie dosc inymne pytanie, nie wiem czy w wieku 12 lat onanizowanie jest normalne? Poniewaz robie to przynajniej raz dziennie. Najczesciej mam na to ochote gdy widze jakis film w torym sie np. caluja. Czy jestem normalny?
Przejdź na dół
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 07 Wrz, 2002 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie dojrzewasz i podniecasz sie przy takich filmach...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 08 Wrz, 2002 13:27   to normalne Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!
NIe martw się ma to prawie każda dziewczyna i chłopak, to normalne w wieku dojrzewania i niemartw sie, mastrubacja to nie grzech!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Wrz, 2002 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masturbacja jest zjawiskiem normalnym, prowadzi do rozładowania napięcia seksualnego i dotyczy zdecydowanej większości chłopaków i co drugiej dziewczyny. Masturbacja jest normalna i całkowicie niegroźna z jednym wyjątkiem.

Masturbacja związana jest z osobami w różnym wieku - nie tylko podczas dojrzewania.

A to, że podniecasz się przy filmach też jest normalne. Gdybyś się nie podniecał - to byłby problem Wink

rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Sty, 2004 16:00   rodzynka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To że cie podniecają filmy no to nic na to nie poradzisz. Już w twoim wieku masturbacja jest czymś normalnym jeśli tylko nie jest obsesją. A w twoim przypadku chyba nie jest, prawda? jeśli nie to wszystko jest w porządku i nie ma się czym przejmować :-)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
>>>Matys<<

PostWysłany: Pon 05 Sty, 2004 23:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to normalne w tym wieku w twojim organizmie zachodzi buża hormonalna. hormony zaczynaja produkować plemniki spowodu tego ty nie umiesz o niczym myśleć co cię nie podnieca. to normalne ten proces się skończy kiedy skończysz 20-21 lat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
brak
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 06 Sty, 2004 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

>>>Matys<< napisał/a:
to normalne w tym wieku w twojim organizmie zachodzi buża hormonalna. hormony zaczynaja produkować plemniki spowodu tego ty nie umiesz o niczym myśleć co cię nie podnieca. to normalne ten proces się skończy kiedy skończysz 20-21 lat

Nie zawsze,nie zawsze...chociaż przeważnie kończy się to właśnie w tym wieku, niektórym zostaje dłuzej a nawet do konca zycia! Niedawno czytałam w jakiejs gazecie dla kobiet(oj nieładnie, nieładnie Very Happy ) o jakimś seksoholiku który miał chyba 45 lat,pierwszy raz miał majac chyba 15 jak nie mniej a kiedy juz nie miał z kim "to robić" to się masturbował. W koncu miał tak poraniony członek,ze nawet tego nie mógł...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 07 Sty, 2004 00:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DOBRA DOBRA ALE NIE MIAŁEM NA MYŚLI CODZIENNEJ MASTURBACJI ILE WLEZIE ALBO KOEDY SPERMA SIE SKOŃCZY
MIAŁEM NA MYŚLI COS INNEGO Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu