| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Chłopak / Dziewczyna

Masz chłopaka/ dziewczynę ???
Tak, jasne :)
30%
 30%  [ 22 ]
Tak, i wcale się nie cieszę :/
4%
 4%  [ 3 ]
Niestety nie :(
54%
 54%  [ 39 ]
Nie, ale cieszę się, że nie :/
9%
 9%  [ 7 ]
Głosowań: 21
Wszystkich Głosów: 71

Autor Wiadomość
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 05 Lis, 2003 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam chłopaka. A jeśli chodzi o to pytanie to uważam że nie jest najlepiej mieć chłopaka w swojej klasie bo jeśli sie pokłócicie to widzicie sie ze soba codziennie mimo wszystko, a jesli sie inni dowiedzą ze ktoś z kimś chodzi to mogą potem dogryzać Smile ale z drugiej strony to jednak chyba dobrze bo jest sie ze soba codziennie i mozna sie przez to lepiej poznać Smile ja jednak nie chciałabym miec chłopaka w swojej klasie i tak nie jest Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
..::Ulka::..
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 05 Lis, 2003 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja już nie mam chłopaka. Chyba się z tego ciesze... Znowu znajomi mówią na mnie Ulka- sławna podrywaczka i łamaczka serc Wink

CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 28 Lis, 2003 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam chłopaka i bardzo go kocham i wale nie żałuje,ze z nim jestem!
Dziewczyny nie martwcie sie na wszystko przyjdzie czas,czyli też na chłopaka Wink
Ulka na mnie też tak mowią (podrywaczka),chodź ja wcale nie już tak nie chce,bo po co mi to jak mam juz chłopa,ale jak jestem załamana z powodów sercowych to mały flircik zawsze sie przyda.Tylko jest problem niektórzy chłopcy traktują to zbyt poważnie Laughing

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
..::Nastolatka::..

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2004 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez nie mam chłopaka, a mam już 12 lat, w maju skończe 13..... Crying or Very sad no cóż, nie spotkałam jeszcze takiego chłopca, który by do mnie pasował.... niestety.... ale jeśli jest ktoś taki, to chętnie go poznam Wink

Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2004 23:08   Re: ja nie mam Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie jesteś trędowata.Może jakiś chłopak się w Tobie dyskretnie podkochuje????Chłopacy czasem mają większą zdolnosć ukrywania swoich uczuc od dziewczyn Smile .To ,czy chłopakowi się podobasz(albo,czy Cię podrywa),możesz poznać po tym,że-często się na Ciebie patrzy(inaczej,niż na resztą dziewczyn),robi "poprawki",gdy przechodzisz obok niego albo jesteś niedaleko(chodzi mi o poprawianie fryzu i takie tam Very Happy ).Nie wiem,po czym jeszcze da się poznać(tamte przykłady dawałam z własnych i innych dziewczyn doświadczeń Very Happy )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 14:52   Re: Chłopak / Dziewczyna Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka napisał/a:
Ech, niby nastolatką jestem, a chłopaka nie mam Sad.

Nie przejmuj się tym, bo na prawde nie ma po co Smile
Na pewno go znajdziesz (albo on Ciebie) Wink

Nelya

PostWysłany: Czw 22 Sty, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie termin "mam chłopaka\dziewczynę" jest beznadziejny. Ludzie, jak można kogoś "mieć" na własność? Już wolę określenie "chodzić z kimś", chociaż ono równiez głupio brzmi i nie oddaje całego sensu prawdziwej miłości Confused
Nie mam chłopaka i mieć nie zamierzam... może kiedyś zmienię zdanie, ale szczerze w to wątpię.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
???

PostWysłany: Pią 06 Lut, 2004 12:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sorka ja nie mam chłopka a mam 15 lat Evil or Very Mad
Powrót do góry
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 23:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja nie mam chłopaka , bo nie jestem pedałem Twisted Evil .A dziewczyny nie chce mieć , myśle , że jestem za młody ( 13 lat ).I nie pedejme się takiej dziewczyny.Szczeniacka "miłość" mnie nie satysfakcjonuje.Co to niby jest , jak taka mała bąkówa nawet za ręke nie da się potrzymać.Moge chodzić , ale po bułki do sklepu Twisted Evil

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 08:22   odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tesh nie mam chlopaka i jak na razie nie chce miec . Jestem za mloda na milosc .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 09:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, ja też jestem za młoda.
I na razie nie chce mieć, może kiedyś Wink
No bo ja widzę że niektóre koleżanki z klasy mają już chłopaka ale wydaje mi się że chodzą dla jaj albo żeby się pokazać że one ju mają a my nie Confused
Razz
Powrót do góry
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 14:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak jak to już mówiłem to nie miłość.Wogóle pewnie większość z nas tak naprawde nie ma chłopaka Confused .Co to niby jest takie chodzenie dla "jaj".Heh Confused .Nie jest to dobry sposób pokazać swej "powagi" bo to tak naprawde to głupota.Na naszym etapie to może być tyko koleżeństwo. Cool .I tyle Exclamation Twisted Evil

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 23:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A dla mnie narazie liczy się właśnie takie "chodzenia dla jaj" ... bo ja nie chce narazie wielce się zakochiwać - tylko wariować, flirtować... chodzić z kimś po to żeby się dobrze bawić... Jeszcze nie czas na romantyczne wyznawanie sobie miłości Very Happy
Powrót do góry
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 12:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm , i tak właśnie typowe myślenie Confused .Nie wiem czy to można nazwać "chodzeniem" Confused .Bo mi tu niczym nie śmierdzi , bo miłość to uczucie , nie ma jaj.A może zastanów sie , że twojemu parterowi zależy na tobie i on może cos do Ciebie czuje ( jest na etapie noramalnego myślenia i naprawde sobie z tego zdaje sprawe , a jak z nim zerwiesz lub się czegoś dowie stanie się urażony).Ale dziewczyny robią sobie właśnie jakieś figle Twisted Evil .Hmmm mi to wygląda na podwórkową "bande" z przedszkola Twisted Evil ( sorki , ale naprawde jak można z miłości tak sobie drwić ) Confused .Dobra zrowumiem , że wy lubicie się ( mówie potocznie ) "bawić".No cóż co w tym złego , ale mnie to jakos odraża.Jak chcecie chodzic dla "jaj"?Bo jakoś sobie tego nie moge do swej podświadomości wbić.Nawet się pocałować lub za ręke złapać ( buhe Cool ).A myślałem , żę już nastolatcy , to poważni , a oni zmieniaja partnerów jak rękawiczki Twisted Evil .No coż .............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 11 Kwi, 2004 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przynajmniej nastolatkowie mają kogo zmieniać Razz !
Chyba myślimy inaczej... więc zadam dość ważne pytanie (które pewnie wielu osobom się nie spodoba... p.s. długo się zastanawiałam czy je zamiaścić i nie wiem czy robię dobrze... Rolling Eyes ): czy chodzić trzeba z miłości ?
Szczerze, to jeszcze nigdy z nikim nie chodziłam z miłości... Myślałam, ze coś tam do nich czuję, ale to było najwyżej zauroczenie i już wtedy, kiedy się zgadzałam na chodzenie z nimi o tym wiedziałam... Chyba liczyłam na to, że zakocham się "w trakcie chodzenia". No i skończyło się to tak, że unikałam spotkań z nimi, bo poprostu mi się z nimi nudziło, nie miałam z nimi wspólnych tematów ;] ...
A wiesz, teraz jestem z chłopakiem. Bardzo go lubię, ale napewno nie kocham - przynajmniej nie teraz. Z jego strony też nie liczę na wielką romantyczną miłość. Powiedział mi, że mu się podobam, ale że jeszcze mnie nie kocha. Chodzimy ze sobą i extra się bawimy. Poprostu ... i jest mi z nim dobrze... przynajmniej nie nudzę się w jego towarzystwie... Fajnie czasami poszaleć w towarzystwie miłych osób... Razem z przyjaciółmi (i jego i moimi) potrafimy super spędzić czas. Smile
Powrót do góry
Strona 4 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu