| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
TYLKO SZYBKO ODPOWIEDZCIE!
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 00:25   TYLKO SZYBKO ODPOWIEDZCIE! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to post na szybko. potrzebuje odpowiedzi. mam nadzieje trafnej. chce sicac wlosy. moze i bez sensu, ale moja fryzura mnie nudzi : www.republika.pl/fotoser/argh.jpg - jest obiceta po ukosie z obydwu stron i z tylu konczy sie takim zaokragleniem;p wiecie oco mi chodzi, zprzodu krotsze z tylu dluzsze. i jakbym chciala je obciac:
-a tak wygladalam jak je obcielam po powrocie od fryzjera: http://www.republika.pl/fotoser/szylkaija.JPG - moze zmnow tak obciac?
-b http://www.republika.pl/fotoser/1.jpg -eventulanie,ale chyba nie
-c http://www.republika.pl/fotoser/fryz/ -do wyboru do koloru haha
d- wasza propozycja (najlpeiej!!!!)
e- chcialabym sobir wziasc od tylu grzywke taka dluga... a reszte wlosow skrocic raczejna krotko i na fiubbźdiu;p
HELP!!! MUSZE ISC JUTRO DO FRYZJERA
a tak ps. to hccilabym roztrzepana fryzurke. i niegrzeczna
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 04:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to moze wszystkie wlosy zaczesac na twarz i zrobic sobie taki helmik? Razz zartuje nie powinno sie zaslaniac twarzy ( oczywiscie gdy jest ladna Razz ) choc czasami kawalek zasloniety tez ladnie wyglada Smile
i ja tam sie nie znam na fryzurach bo jestem glupi nikt i nic nie wiem i nic nie umiem na temat wielkeigo swiata.

A co do zdjec to ja bym polecil fryzure nr 4 Smile
Zreszta jesli jakas fryzura pasuje do jakiejs pani to nieznaczy ze bedzie pasowac do ciebie bo kazdy ma inny typ urody i trzeba sie zastanowic Smile
U mnie w szkole wsrod dziewcyzn jest moda by robic se fryzure ze na glowie krotkei wlosy z grzywka czy to bez ( jak juz to na boki rozczesana ) a z tylu kilkucentymetrowe wlosy postawione na zel Razz
nie polecam bo wiekszosc z nich wyglada jakby siedzialy 5 do gory nogami.

Pozdrawiam i zycze szczescia w doborze fryzury Smile

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 12:36   fryz :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz...duzo z tych fryzur co tam masz na fotkach jest podniesiona podlakierowana itp...nie bedziesz miala czasu ich tak ciągle układac...zrub sobie taka fryzure zebys nie musiala włosów uikładac...same ci ie ułożą...zetnij sobie tak: zapusc sobie grzywke zeby miec takiej dlugosci jak wlosy...z przodu wlosy sobie wetnij najkkrucej i im bardziej do tyły tym dłuzsze. Postrzep sobie to ttroche i same ci sie będą układać. JA tak mam i nie narzekam ;] zresztą w fryzurze nr 2 było ci ładnie Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Moderator

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

obcielam siejak na dwojce. hmm... niesjetm jakos szczegolnie zadowolona, znaczy mam tak jak właśnie napisała gościówa
tylko niesteyty niemoge przuszczac grzywki mam strasznie wysoki czolo i wygladaloby to tragicznie;p
Ide je sobie ułożyć dla własnch potrzeb(czyt. potrzepać głową lub jak kto woli trząchać dynią heheh)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie sie najbardziej jedynka podobała jak już wspomniała Gościówa inne dużo czasu zajęłoby ci ich układanie dwójka mi się w ogóle nie podobała w jedynce strasznie ładnie Ci było no szkoda,ze już po niewczasie...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Moderator

PostWysłany: Pon 26 Sty, 2004 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm... cgcialam tak jak na tym drugim mojim zdjeciu, ale troche za krotki mi zrobila, musze cos z tego niegrzecznego zrobic bo wygladam tak grzecznie ze mi sie chche zygac i ja ja mam trzachac dynia> kurde...oigolnie muowiaz jestem nawet coraz bardziej niezadowolona KRUDE
tak w ogole to tak okropnie wyglada: www.republika.pl/fotoser/okropne.jpg
www.republika.pl/fotoser/boze.jpg
niedolujcie mnie:(
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 27 Sty, 2004 14:04   włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała napisał/a:
hmm... cgcialam tak jak na tym drugim mojim zdjeciu, ale troche za krotki mi zrobila, musze cos z tego niegrzecznego zrobic bo wygladam tak grzecznie ze mi sie chche zygac i ja ja mam trzachac dynia> kurde...oigolnie muowiaz jestem nawet coraz bardziej niezadowolona KRUDE
tak w ogole to tak okropnie wyglada: www.republika.pl/fotoser/okropne.jpg
www.republika.pl/fotoser/boze.jpg
niedolujcie mnie:(

Ładnie się obcięłaś według mnie Smile Nie patrz na to co modne tylko w czym ci ładnie, a w tej fryzurze według mnie jest ci ładnie. Pozdrawiam Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Odpowiedz do tematu