Wysłany: Pon 26 Sty, 2004 00:25 TYLKO SZYBKO ODPOWIEDZCIE!
to post na szybko. potrzebuje odpowiedzi. mam nadzieje trafnej. chce sicac wlosy. moze i bez sensu, ale moja fryzura mnie nudzi : www.republika.pl/fotoser/argh.jpg - jest obiceta po ukosie z obydwu stron i z tylu konczy sie takim zaokragleniem;p wiecie oco mi chodzi, zprzodu krotsze z tylu dluzsze. i jakbym chciala je obciac:
-a tak wygladalam jak je obcielam po powrocie od fryzjera: http://www.republika.pl/fotoser/szylkaija.JPG - moze zmnow tak obciac?
-b http://www.republika.pl/fotoser/1.jpg -eventulanie,ale chyba nie
-c http://www.republika.pl/fotoser/fryz/ -do wyboru do koloru haha
d- wasza propozycja (najlpeiej!!!!)
e- chcialabym sobir wziasc od tylu grzywke taka dluga... a reszte wlosow skrocic raczejna krotko i na fiubbźdiu;p
HELP!!! MUSZE ISC JUTRO DO FRYZJERA
a tak ps. to hccilabym roztrzepana fryzurke. i niegrzeczna
No to moze wszystkie wlosy zaczesac na twarz i zrobic sobie taki helmik? zartuje nie powinno sie zaslaniac twarzy ( oczywiscie gdy jest ladna ) choc czasami kawalek zasloniety tez ladnie wyglada
i ja tam sie nie znam na fryzurach bo jestem glupi nikt i nic nie wiem i nic nie umiem na temat wielkeigo swiata.
A co do zdjec to ja bym polecil fryzure nr 4
Zreszta jesli jakas fryzura pasuje do jakiejs pani to nieznaczy ze bedzie pasowac do ciebie bo kazdy ma inny typ urody i trzeba sie zastanowic
U mnie w szkole wsrod dziewcyzn jest moda by robic se fryzure ze na glowie krotkei wlosy z grzywka czy to bez ( jak juz to na boki rozczesana ) a z tylu kilkucentymetrowe wlosy postawione na zel
nie polecam bo wiekszosc z nich wyglada jakby siedzialy 5 do gory nogami.
Pozdrawiam i zycze szczescia w doborze fryzury
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Wiesz...duzo z tych fryzur co tam masz na fotkach jest podniesiona podlakierowana itp...nie bedziesz miala czasu ich tak ciągle układac...zrub sobie taka fryzure zebys nie musiala włosów uikładac...same ci ie ułożą...zetnij sobie tak: zapusc sobie grzywke zeby miec takiej dlugosci jak wlosy...z przodu wlosy sobie wetnij najkkrucej i im bardziej do tyły tym dłuzsze. Postrzep sobie to ttroche i same ci sie będą układać. JA tak mam i nie narzekam ;] zresztą w fryzurze nr 2 było ci ładnie
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
obcielam siejak na dwojce. hmm... niesjetm jakos szczegolnie zadowolona, znaczy mam tak jak właśnie napisała gościówa
tylko niesteyty niemoge przuszczac grzywki mam strasznie wysoki czolo i wygladaloby to tragicznie;p
Ide je sobie ułożyć dla własnch potrzeb(czyt. potrzepać głową lub jak kto woli trząchać dynią heheh)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 26 Sty, 2004 15:27
Mnie sie najbardziej jedynka podobała jak już wspomniała Gościówa inne dużo czasu zajęłoby ci ich układanie dwójka mi się w ogóle nie podobała w jedynce strasznie ładnie Ci było no szkoda,ze już po niewczasie...
hmm... cgcialam tak jak na tym drugim mojim zdjeciu, ale troche za krotki mi zrobila, musze cos z tego niegrzecznego zrobic bo wygladam tak grzecznie ze mi sie chche zygac i ja ja mam trzachac dynia> kurde...oigolnie muowiaz jestem nawet coraz bardziej niezadowolona KRUDE
tak w ogole to tak okropnie wyglada: www.republika.pl/fotoser/okropne.jpg www.republika.pl/fotoser/boze.jpg
niedolujcie mnie:(
hmm... cgcialam tak jak na tym drugim mojim zdjeciu, ale troche za krotki mi zrobila, musze cos z tego niegrzecznego zrobic bo wygladam tak grzecznie ze mi sie chche zygac i ja ja mam trzachac dynia> kurde...oigolnie muowiaz jestem nawet coraz bardziej niezadowolona KRUDE
tak w ogole to tak okropnie wyglada: www.republika.pl/fotoser/okropne.jpg www.republika.pl/fotoser/boze.jpg
niedolujcie mnie:(
Ładnie się obcięłaś według mnie Nie patrz na to co modne tylko w czym ci ładnie, a w tej fryzurze według mnie jest ci ładnie. Pozdrawiam
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."