Wysłany: Sob 15 Lut, 2003 17:08 mylicie się co tych wpisów....
ja nie miałabym żadnej, ale to żadnej satysfakcji pisząc te posty np. że urusł mi penos , bo to jest nie możliwe,
to, że pisane jest coś z 1 kompa nie znaczy, ze to własnie JA!na net przychodza do mnie kumpele i ja nie sprawdzam co wipusją o rodzinie mojej koleżanki to prawda, macie racje, że nie powinnam pisać o tym pblicznie, ale ona publicznie to opowioda
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 15 Lut, 2003 19:22
dobra dobra...nie musisz tych bzdur pisać bo i tak nikt w to nie wierzy !
Wiec nie pozwalaj kumplom wchodzi na net od ciebie z komputera, proste... . I tak nie bardzo pasuje mi ta bajeczka o kumplach, ale obiecuje ci jeszcze pare takich glupich postow i niestety nie bedziesz miala dostepu do tego forum.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Wiecie co...ja bym zapomniała o całej sprawie....sama niedawno miałam przykrą sytuację kiedy DEG oskarżył mnie publicznie o to że niby napisałam post w imieniu chłopaka....było mi bardzo , bardzo przykro.....i dlatego jeżeli guga15 mówie że tego nie zrobiła to ja jej wieże....
Wiec nie pozwalaj kumplom wchodzi na net od ciebie z komputera, proste... . I tak nie bardzo pasuje mi ta bajeczka o kumplach, ale obiecuje ci jeszcze pare takich glupich postow i niestety nie bedziesz miala dostepu do tego forum.
Hmm przepraszam że sie wtrącam, ale o takie głupie rzeczy chyba nie powinno banować się ludzi
_________________ http://www.ppo.ow.glt.pl -ludziska wchodźcię i się rejestrujcie(super forum, ale mało użytkowników)