| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
USUŃCIE MNIE
Autor Wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 01 Lut, 2004 21:11   USUŃCIE MNIE Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ToJa mozesz usunąc mój profil? nie mam czasu zaglądac na forum , nauka itd... z reszta i tak sie nie ucze tylko usiłuje. po prostu nie mam czxasu zagladac na forum i tyle Sad a pozatym i tak chyba nic do niego nie wniosłam Crying or Very sad

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Lut, 2004 21:39   Re: USUŃCIE MNIE Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CO?!?!?!NARVANA!!!!!!!!!!!!ZWARIOWAŁAŚ???????NIE!!!!!!!TOJA!!!!!!!NIE USUWAJ JEJ!!!!!!I co Ty za bzdury wygadujesz,że się nie przysłużyłaś>????????!!!!!!!Oczywiścire,że się przysłużyłaś!!!!Każdy z "porządnych" forumowiczów w jakimś stopniu pomógł w problemach innych!!!!!Nie odchodź!!!!!Ja nie mogę nic pisać prawie i w ogóle siedziec "na kompie",bo moja siostra ma sesję egzaminacyjną i cały czas musi się uczyć,a ja przez cały dzien się włucze po domu i nawet do naszego pokoju nie mogę wejść!!!!!A jednak się nie poddaję!!!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 01 Lut, 2004 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie kasujcie jej profilu mzoe teraz nie masz czasu ale zostaw profil kiedys wrocisz mnie nei bylo tu ze 2 miesiace ale wrocilem Smile i to nie prawda ze sie nie zasluzylas wniosłas na forum bardzo duzo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 08:49   . Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehh no własnie nie wiem... chociaż może czasem bynm się starała wpaść.. ale nie oblece każdej kategori Sad ehh nie wiem nie wiem..

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Lut, 2004 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

narvana nie waż sie odchodzić prowadziłam z tobą długie konwersacje na różnorakie tematy i dużo wniosłaś w życie moje i na pewno innych użytkowników 3maj sie cieplutko

Numer Gadu-Gadu
2891618
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Lut, 2004 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Narvana przecież jeśli nie masz czasu czy ochoty tu zaglądać to nie musisz. To ma spawiać Ci przyjemność, dać chwilkę relaksu. To nie obowiązek tu bywać do końca życia Razz Czemu mam kasować Twój profil? Byłaś tu, pisałaś, rozmawiałś z ludźmi... Chyba, że masz jakieś powody żeby nie został tu po Tobie ślad Sad

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 05 Lut, 2004 15:59   . Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehh no też fakt.. ale mam nadzieje ze bede mogla czesciej wpadac

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2192645
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Lut, 2004 01:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Narvana: bardzo Cię tutaj cenimy i czekamy na Twój wielki powrót.

Odpowiedz do tematu