Mam 14 lat i mi zaczeły 4 miesiące temu rosnać włosy pod pachami niewiem dalczego ale to ukrywam przed wszystkimi jek by to nazwać wstydzę się .
pomuzcie. doradzcie
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 07 Lut, 2004 11:01
nie masz się czego wstydzic to jest natualne że pojawiają się w twoim wieku włosy pod pachami, pewnie wielu twoich rówieśników tez ma włosy pod pachami i tego nie ukrywają, no i widzisz nie ma się czego wstydzisz tylko wypnij klatę i bądź pewniejszy siebie...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 07 Lut, 2004 17:59
Według mnie nie ma się czego wstydzić raczej to jest już powud do dumy W końcu nie wszyscy chłopacy jeszcze w wieku 14 lat dojrzewają Podpisuje się pod Wierzbą
Nie powinieneś sie ich wstydzić ale nie powineneś sie też nimi chwalić. Krótko mówiąc zachowuj się jak wcześniej. Normalnie. Zresztą teraz nikt ich nie widzi bo jest zima to chyba nie nosisz koszulki bez rękawów? To, ze masz włosy to normalne i każdy je prędzej czy później będzie miał
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
nie masz sie czego wstydzic kazdemy rosna wlosy pod pachami tylko u niektorych zaczyna sie to wczesniej a u niektorych pozniej a jak bedziesz ci to przeszkadzac to tak jka wpomniała girl_in_balck mozna je ogolic
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Lut, 2004 15:05
girl_in_black napisał/a:
hej! jak już mówili poprzednicy jest to normalne, a zawsze można te włosy ogolić jeśli Ci sie tak bardzo nie podobają.
Gladiatorpl napisał/a:
nie masz sie czego wstydzic kazdemy rosna wlosy pod pachami tylko u niektorych zaczyna sie to wczesniej a u niektorych pozniej a jak bedziesz ci to przeszkadzac to tak jka wpomniała girl_in_balck mozna je ogolic
Wiesz co ? Golić ? Za przeproszeniem powiem, że tak robią pedały i lepiej żeby chłopak był z włosami pod pachami, bo wygląda wtedy jak mężczyzna i pokaże jaki jest dojrzały i poważny
Kleo..
Włosy pod pachami sprzyjają rozwijaniu się bakterii i poceniu dlatego kobiety je golą..więc czemu męzczyzni nie mogą? Mój tata goli a nie jest pedałem. Mówi ze z włosami o wiele bardziej sie poci i mu przeszkadzają...rozumiem go. Mam tak samo. Mój brat jest namawiany przez tate o golenie..a nie robi tego..bo mu nie przeszkadzają. To kwestia gustu i przywyczajenia i wielkości owsiłosienia. Mezczynza z włosami dla mnie wygląda...obrzydliwie...ehh..każdy ma inne poglądy..mówiłas ze mezczyzna z włosami pod pachami wygląda dojrzale..i poważnie..czasem osoba płciowo może byc dojrzala a psychicznie nie. Sądze ze autor postu nie powinien ich golic bo dopiero mu zaczely rosnąc i ma ich napewno mało..ale kiedy bedzie ich miał wiecej..jak najbardziej..jesli mu to bedzie przeszkadzało
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
No cóż powiem tak:
Ja mam 13 lat (no już 14 prawie) i to że mam włosy pod pachami to dla mnie normalka. Nie ukrywam tego i nie pokazje. To nieodłączna częśc Ciebie więc powtarzam po innych: nie ma się czego wstydzić!
PS. Dawno mnie nie było
_________________ Drzewa płaczą i umierają ale ty tego nie słyszysz - Moro
Jesteś przeklęty? Cały świat jest przeklęty. - Mnich
Wysłany: Pią 02 Kwi, 2004 18:25 Nie musisz tego ukrywać
W twoim wieku to narmalne.Zaczynasz dojrzewać, będziesz się wiecej pocił itp. . Ale wogóle nie musisz chodzić jak na sszczudłach bo masz włoski pod pachami każdy je ma /lub będzie mieć. Ja też ostatnio się bardzo często pocę i używam dezosorantu.Ale wierz mi nie musisz tego ukrywać .Chodż narmalnie i wcale nie musisz im tego pokazywać'
Każdy kiedyś przecież dorasta
Miec wlosy pod pachami w wieku 14 lat to nic wstydliwego-tez wtedy mi rosly.I nie gol ich bo bedziesz wyglondal jak zbok.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 07 Lis, 2004 11:20
Eno... Nie masz się czego wstydzić, narazie wstrzymaj się z goleniem. Choć np. ja nie lubie takich okłaczonych facetów. I gładkie pachy wcale nie wyglądają pedalsko, a schludnie. I nie będziesz cuchnieć, wierz mi. Nie musisz przecież golić włosów do końca, ale nie zapuszczaj ich tak, żebyś mógł na nich pleść warkoczyki...
Miec wlosy pod pachami w wieku 14 lat to nic wstydliwego-tez wtedy mi rosly.I nie gol ich bo bedziesz wyglondal jak zbok.
Jak zbok? Zastanów się co mówisz!! Zbok to inaczej zboczeniec, a zboczeńcem może by ten, co sypie tekstami w taki sposób jak nauczyciel Garbielen. Powtarzam, zastanów się co chcesz przekazać, a to że się zgoli włosy pod pachmi nie oznacza że się jest zboczonym...
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE