| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Stanik
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 14:11   Stanik

Chciałabym nosić stanik,tylko nie wiem jak o tym powiedziec mamie.Wstydze sie poprostu.Jak w powioedziałyście,że chcecie nosić stanik? Question Aha w biuście mam 70cm. ,a pod 63cm.Chce stanik,ponieważ kiedy biegam lub skaczę to piersi skaczą razem z e mną. Sad
Przejdź na dół
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 14:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie masz się czego wstydzić...Twoja mama też kiedyś prosiła swoja mamę o biustonosz...i też go używa...poprostu powiedz amie "mamo, czy mogłabyś mi kupić biustonosz?" albo "mamo, wydaję mi się że potrzebuję już biustonoasz , czy mogłabys mi go kupić?" poprostu...mama napewno się zgodzi iz rozumie cię bo też keidyś przez to przechodziła...3maj sie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 17:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tu rzeczywiście nie ma się czego wstydzić(tak,jak zauważyła to Tisiana) Wink Dojrzewasz,myśle,że Twoja mama to zrozumie w końcu sama to przechodziła Wink Po prostu podejdź i zacznij rozmowę na ten temat. Jak zacząć rozmowę? Powiedz coś w stylu jak Ci podała poprzedniczka("Mamo,uważam że już czas..."). Myślę,że się nawet ucieszy Wink To nie boli, spróbuj.

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 17:52   stanik Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mame nie prosiłam o stanik..wstydziłam się spytać..az w końcu sama mi zaproponowała..mysle ze własnie tak powinno być...zaczekaj jeszce trochę...(nie napisalas ile masz lat) a jesli mama nic nie zaproponuje sama się jej spytaj czy możesz już nosić.

Numer Gadu-Gadu
730730
???

PostWysłany: Czw 26 Lut, 2004 08:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez nie musiałam prosić mame o stanik poprostu sama sie domysliła zę potrzebuje i poszłam z nia kupić ja nie muislam prosić .
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 29 Lut, 2004 08:19   

Ja mam pod biustem 65 cm, a w biuście 72. Podobnie mam 7 cm różnicy, a ja jestem mała i chuda, więc wyglądają wielgaśne...
Np. na W-F raz biegałam i skakałam, to miałam podobną sytuację, że jak biegałam lub skakałam to piersi razem ze mną. Ja Poprosiłam tak wstydliwie mame: ' Mamo... kup mi biustonosz Laughing '. Moja mama się zgodziła, więc mi kupiła taki czarny, cieszyłam się bardzo jak go założyłam, a na początki było mi troche niewygodnie, a teraz się przyzwyczaiłam. Po tygodniu mama mówi do mnie: ' Chyba muszę Ci kupić stanik, ale tym razem biały, bo masz już czarny '. No ok, poszłyśmy do sklepu i kupiłyśmy. Moja mama powiedziała tacie, że już mi kupiła Embarassed
Ale się wkurzyłam, a jednocześnie zawstydziłam. Jak mi mama mogła zrobić takie coś ! Potem tata mi tłumaczy, że to normalne i w ogóle. Jeszcze mi powiedział, ze trzeba mi kupić kolejny stanik ! No spok Very Happy

Ja noszę stanik 65B, który normalnie jest na mnie idealny !
Nie ma się czego wstydzić Wink
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Lut, 2004 14:03   stanik Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kleo nie chce mówić że kłamiesz albo że sie przechwalasz..ale widziałam już jak we wcześniejszych postach piszesz że masz ogromne piersi i nosisz B! A przcież masz tylko 7 cm róznicy!!! Ja mam 14 - to dwa razy tyle co ty!! i nosze B...nawet czasami większe A...to jakim cudem ty możesz mieć B?? Chyba że jakiś malutkie!! To tak jak z rozmiarami buta...buty szkolne mam 38...glany 36...a obie pary buów sa takie same!! Wejdz na strone triumpha i sprawdź jaki masz rozmiar...NAPEWNO nie B...A albo nawet AA Chyba że jak już móiłam to jest przekłamanie rozmiarów jak z obuwiem...i jeszce jedno..dlaczego tata miałby nie wiedzieć o staniku?? Mój tata dowiedział się odrazu o staniku....nawet wczesniej odemnie!!! Kilka dni przed tym jak mi go mama kupiła to rodzice rozmawiali o tym że już czas..itp...mama mi o tym mówiła...że sie nad tym z tatą zastanawiała i doszła do wniosku że powinna mi kupić..o miesiączce mój tat równiez sie dowiedziaąm tego samego dnia co ją dostałam..iCIESZĘ SIĘ że wie o tym. TO mój tata i ma prawo takie rzeczy wiedzieć. MUSI.

Numer Gadu-Gadu
730730
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 29 Lut, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez mi siem wydaje ze nie jest prawda to co mówi kleO .... ja mam w biuście 88 a pod 70....to jest 18 cm różnicy i tez nosze B! moze naprawde te rozmiary sa nierówne.....a co do strony Triumpf to jak ja tam podawałam ile mam w biuście i ile pod to mi wyszło że musze nosić stanik C Very Happy a C jest na mnie za duze troszke Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 29 Lut, 2004 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bylam na stronie triumpha, i wyszlo że kleo ma 65 <AA
czyli mniejsze niż aa.
niemam narazie stanika.
jakoś mi go niebrakuje, tak jak kiedyś, moze dlatego ,że w szafie czeka na mnie 70A z triumpha, bo moja mama mi wziela,ze swojego sklepu;p bo niechcial sie psprzedac. bo za maly XD
i to 70A, jest na mnie ogromne! no juz nietak jak kidyśRazz ale ja mam pod biustem 69, a w biuscie 77,
i roznica jest 8 cm - tak jak u kleo, czy wiecej.
i jakos samo 70 a jest na mnie za duze zreszta nawet jak 65A przymierzylam to tez jakies takie duze:P
wiec napewno kleo niema 65b
Powrót do góry
smiles
Gość
PostWysłany: Pon 01 Mar, 2004 10:31   dojrzewanie

Ja mam aa i mam na imię wiktoria. nie wiem co się dzieje bo moje piersi nie chcą mi rosnąć!! Crying or Very sad a mam 12 lat!! niektóre dziewczyny z mojej klasy maja już całe a i nawet b!!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed co mam zrobić!!!!!!!!!!!niech ktoś mi pomoże!!!!!!!!!!!! proszę o to!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
WeRuSiA

PostWysłany: Pon 01 Mar, 2004 20:00   Do Wiktorii Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej! Nie martw się, że nie masz piersi... Tak to już bywa, że jedne dziewczyny dojrzewają szybciej, inne wolniej. Piersi urosna na pewno, o to się nie martw, to tak samo jak z miesiączką. Każda z nas jest inna, dojrzewanie jest indywidualnym procesem. Żeby Cię pocieszyć: ja też nie mam zbyt dużych piersi (14 letnia jestem Smile) a moja koleżanka, jeszcze nie ma ich wcale i wcale się tym nie przejmuje masz jeszcze czas biggrin

jak śmierć - to miłość.
Nie ma nic poza nią.
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 01 Mar, 2004 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja jestem w 2 klasie gimnazjum... jeśli chodzi o piersi to jestem, można by powiedzieć tak po środku... ale niektóre moje koleżanki... jedne mają B, a inne są płaskie jak deski!!!!!! (oczywiście staników też nie mają) Nie ma się czym przejmować... na wszystko przyjdzie odpowiedni czas Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Mar, 2004 09:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ech...A ja mam rozmiar 70B ..i to akurat..hehe :-DPrzynajmniej tak wyszło,jak mierzyłam na triumphie....a w biuście mam 83 Smile Smiles-nie martw się....tak,jak pisała Werusia-każdy dojrzewa w innym tempie.Ja w Twoim wieku(rok temu Very Happy )byłam prawie płaska,a moja kol. z klasy już nosila miskę C,ale teraz,jak widzisz,już mam większy biust Very Happy Tobie też napewno urośnie,tylko się nie odchudzaj,bo będziesz miała biust mały,jak modelki...a tak w ogóle,to wszystkie pamiętajcie,że biust pierwszy chudnie i ostatni rośnie... Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 02 Mar, 2004 10:00   Odwalcie się ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ekhem !

Czy wy jeszcze czegoś nie rozumiecie ! ? Gościówa, itd. ! ?
Jak Małej wyszło, że mam 65 AA to nie grubo myli ! Raczej wychodzi mi 65 A ! Same mówicie, że niektóre nosicie A, B. Może i są to roziary sfałszowane, czy jak to sie mówi, ale ja kurde no nie kłamie ! Kurde, zaraz wam wyśle mój stanik i sie skończy ! Albo zrobie sobie w nim sdjęcie, zeskanuje i Wam wyśle ! Nie no...
Niedość, że mam dziś zły dzień, to wy jeszcze się czepiacie, że ja kłamię !
Dajcie dokładnie:
Pod bustem: 65
W biuście: 72
www.triumph.pl
Mi wychodzi 65 A ! ALe 65 B też pasuje, może to niewielka różnica, czy może zamiast dać 65 A dali 65 B ! ? Dziwne, że 65 B jest na mnie dobre, co ? Ehh...
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Mar, 2004 13:57   Re: Odwalcie się ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

E...KleO...ja byłam na tej stronie
i mi wychodziło,że masz stanik 65<AA.... Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu