| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dziewczyny----->lesbijki
Autor Wiadomość
marog6
Gość
PostWysłany: Wto 16 Mar, 2004 09:14   Dziewczyny----->lesbijki

Chciałbym poruszyc temat w którym zapytam dzieczyny co z nimi sie dzieje

Zauwarzyłem że wiekszość dziewczyn jak sie witaja to sie całuja, troche mnie to zdziwiło czyżby same lesbijki sa w mojej szkole
Przejdź na dół
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Mar, 2004 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no bez przesady... czy calowanie sie w policzki oznacza ze jest sie lesbijka? my (dziewczyny) robimy to aby okazac sobie sympatie.
to cos takiego jak u was (chlopakow) uscisk dloni czy cos w tym stylu!!!

jezuuu nigdy bym nie pomyslala ze ktos moze chociaz pomyslec ze dziewczyny ktore daja se cmoka na powitanie sa lesbijkami!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1340718
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Mar, 2004 19:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to chyba jest normalne że przyjaciółki witają sie właśnie tak... całkowicie normalne ! i to napewno nie znaczy że są lesbijkami. Ja sama z koleżankami robimy duuuuuuuuuużo dziwniejsze rzeczy a i tak nikomu do głowy nie przyjdzie że jesteśmy les. Bo nie jesteśmy :-) i robimy to dla jaj...

Ostatnio zmieniony przez rodzynka dnia Wto 16 Mar, 2004 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 16 Mar, 2004 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No taka jakaś moda weszła,że dziewczyny witając się całują się w policzek ale nic więcej! Ja osobiście tak nie robie bo mam ze swoimi przyjaciółkami nasze "obrzędy"(jak to mawiają chłopacy Wink ). Ale przecież to od razu nie oznacza,że dziewczyna jest lesbijką! Jeśli zobaczysz całujace się "po francusku" to bardziej prawdopodobne,ze są homoseksualistkami ale normalnie? No bez przesady! Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 16 Mar, 2004 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mnie się ta moda wcale nie podoba... Sorrka, jeśli kogoś urażę (oczywiście nie mam takiego zamiaru !) ale dla mnie to jest obleśne... Kurczę, też mi moda... Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
marog6
Gość
PostWysłany: Sro 17 Mar, 2004 07:59   

No nie powiedziałem ze odrazu wszystkie są lesbijkami, ale sami widzicie
że Iska tez tego nie lubi

A przytocze słowa sprzataczki (z wczoraj)
"I tak połowa to pedalki"
Powrót do góry
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 17 Mar, 2004 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja witam się z przyjaciółkami przez przytulenie,a czasem przez pocałynek w policzek.
To wcele nie jest oznaka lesbijstwa!
A to,że Iśka tego nie lubi, to nie znaczy,że jest lesbijką.Po z atym Iśka moze sobie mówić co chce.
P.S.Iśka,nie zrozum mnie źle,po prostu każdy ma swoje zdanie. Smile

marog6
Gość
PostWysłany: Sro 17 Mar, 2004 16:08   

Nyszka napisał/a:
A to,że Iśka tego nie lubi, to nie znaczy,że jest lesbijką
Nie chce cie obrazic ale czy przypadkiem czytac za dobrze nie umiesz, przecież napisałem że Iśka tego nie lub to znaczy że na 99,9% nie jest Bi
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Mar, 2004 17:53   

marog6 napisał/a:

A przytocze słowa sprzataczki (z wczoraj)
"I tak połowa to pedalki"

Wyjątkowo złośliwą macie sprzątaczkę.
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 17 Mar, 2004 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja tam tylko z "siostrą" się tak witam ale to taka siostra... no taka:) siostrowato niesiostra;D ( tylko że jak niewidzie mojej weri, przez dluzej niz tydzien to wpiewrw wpadam jej w obiecia i zaczynam ryczec - z tekonty, o tak jak sie mesizka z kims przez 4 lata, i widzi sie prawie codziennie i sie spi..myje:))) A tak to to może mam z 10 osób którym potrafie paść w obięcia... ale niecaluje sie z laskami, fuuuj Razz
przeciez to niemilosc!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Mar, 2004 23:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

marog6: Zastanów się trochę. HomoSEKSualista, to osoba czująca pociąg seksualny do osoby tej samej płci.
Nie sądzę, aby dziewczyny dające sobie całusa podczas powitania/pożegnania czuły do siebie pociąg seksualny.

To tak jakby powiedzieć, że faceci podając sobie rękę na powitanie macają się wzajemnie i są homo.

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Mar, 2004 18:13   buzi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak sie iwtam z kolezankami to PRAWIE ZAWSZE dajemy sobie buzi..może nie z każdą ale z niektórymi już się tak przyzwyczaiłam zwłaszcza jak się dawno nie widziałyśmy. Mysle że to jest jak najbardziej normalne. Wiele razy słyszałam uwagi tego typu co twoja..chłopcy są zupełnie inni i tego nie rozumieją. Chłopców nie wyobrażam sobvie witających się poprzez buzi..a dziewczny potrafie sobie wyobrazić bo takie są!!

Numer Gadu-Gadu
730730
marog6
Gość
PostWysłany: Pią 19 Mar, 2004 07:41   

deg napisał/a:
marog6: Zastanów się trochę. HomoSEKSualista, to osoba czująca pociąg seksualny do osoby tej samej płci.
Nie sądzę, aby dziewczyny dające sobie całusa podczas powitania/pożegnania czuły do siebie pociąg seksualny.

To tak jakby powiedzieć, że faceci podając sobie rękę na powitanie macają się wzajemnie i są homo.
Raczej to pamietam, ale jednak takie całowanie moze spowodowac zboczenia
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Mar, 2004 11:07   lezbijki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

marog6 napisał/a:
deg napisał/a:

Raczej to pamietam, ale jednak takie całowanie moze spowodowac zboczenia

Zastanów się troche co mówisz!!! My - dziewczyny dajemy sobie tylko buzi!!! Zwyke przyjacielkie buzi!!! Tobie może to trudno zrozumiec bo jesteś chłopakiem. To nie jest całowanie się tylko zwykłe buzi!!! To NAPEWNO nie powoduje w żaden sposób zboczenia!!! Zastanów się troche..jezunigdy by mi na myśl nie przyszło że ktoś pomyśli o dziewczynach które sobie dają buzi że sa lezbijkami albo że sa jakieś zboczone!! Pierwszy raz słyszę!

Numer Gadu-Gadu
730730
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Mar, 2004 00:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

marog6: to następnym razem powiedz facetowi, który podaje Ci rękę:
"a fe pedale, nie będę się z Tobą macał, bo jeszcze też zostanę pedałem" Wink

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu