| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Stanik
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 02 Mar, 2004 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kleo, daj sobie spokoj, mi tez wwyszlo 65 <AA
kadzemu piersi rosna w swoim czasie, i niemusisz sie chwalic jakie ty tomasz duze;;/ ado 65B musialkabys miec pod biustem: 65, a w: 80...
hehehe
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Mar, 2004 08:57   

Wiecie co...
To dziwne, że 65B jest na mnie dobre...
...bardzo dobre ! Ehh... Surprised
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Mar, 2004 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO niom to jest bardzo dziwne bo ja jak bym siem uparła to tesh bym weszła w 65B a ja mam 18 cm różnicy ... a nosze 70 B...niom to bardzo dziwne ze wogóle miseczka B jest na Ciebie dobra...ja bym Ci radziła A albo może AA. może Ty uważasz że ten stanik jest na Ciebie dobry a tak naprawde to stanik jest wtedy dobry jak zakrywa sutki(jeśli stanik jest z usztywnieniami)...i to wystarczy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Mar, 2004 16:16   

Ej, to niewiesz, że stanik taki jak z rozmiarami butów ? Inne dobre 38 inne te same, a 36 ! A sutki mi przecież zakrywa ! I wszytsko dobrze jest !
Gościówa ma A i B, a takie same są dobre...
Dajcie mi już spokój, pa pa !
Powrót do góry
soosharka

PostWysłany: Pią 05 Mar, 2004 16:23   Re: Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojjj, to żaden problem! Zwyczajnie, idź do mamy (absolutnie się nie krępuj! chyba Twoja mama powinna być Twoją przyjaciółką?) i powiedz, że chciałabyś nosić stanik, albo coś podobnego. To na prawdę nic trudnego! ;-))))

Ps. Jestem tu nowa więc wybaczcie mi błędy i wpadki ;-))))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 02 Kwi, 2004 18:15   NIe ma problemu Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Very Happy Jeśli chcesz nosić stanik i nie wiesz jak się z tym zwrócić do mamy to poczekaj może ci sama kupić .A jeśli już tak bardzo chcesz go nosić teraz to powiedz mamie:"Mamuś kupiesz mi biusonosz?" albo"Mamo chciałabym już nosić stanik czy morzesz mi go kupić?"
Nie bój się jej zapytać ona na pewno będzie wiedzieć kiedy powinnaś nosić stanik.Mam nadzieje że odwarzysz się i bedzie wszystko OK Surprised Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Anuśka
Gość
PostWysłany: Nie 04 Kwi, 2004 14:52   stanik

no więc tak jestem nowa... a jeśli chodzi o stanik to u mnie sytuacja przedtawia sie tak: Moja mama juz mi proponowała kupno i nawet rozmawiała o tym z tatą ale ja mówiłam że raczej nie bo głupio mi było sie przyznać że chcę nawet dzisiaj byłam na miescie i mama zobaczyła styaniki i chciała mi kupić ale powiedziałam że nieiwem czy chce chociaż naprawdę chce ale teraz żaluje a na następny rz jak pojade na miasto to poprosze żeby mama mi kupiła acha i jeszcze jakby ktoś pytał to mam 64 pod a 73 w biuście i niewiem tylko jaki rozmiar bo strona triumph nie chce mi sie otwierać
Powrót do góry
anuśka
Gość
PostWysłany: Nie 04 Kwi, 2004 14:58   

acha i jeszce jedno czy któraś z was zna jakąś podstronę do triumpha to wtedy może mi sie otworzy Very Happy
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu