kleo, daj sobie spokoj, mi tez wwyszlo 65 <AA
kadzemu piersi rosna w swoim czasie, i niemusisz sie chwalic jakie ty tomasz duze;;/ ado 65B musialkabys miec pod biustem: 65, a w: 80...
hehehe
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Mar, 2004 08:57
Wiecie co...
To dziwne, że 65B jest na mnie dobre...
...bardzo dobre ! Ehh...
KleO niom to jest bardzo dziwne bo ja jak bym siem uparła to tesh bym weszła w 65B a ja mam 18 cm różnicy ... a nosze 70 B...niom to bardzo dziwne ze wogóle miseczka B jest na Ciebie dobra...ja bym Ci radziła A albo może AA. może Ty uważasz że ten stanik jest na Ciebie dobry a tak naprawde to stanik jest wtedy dobry jak zakrywa sutki(jeśli stanik jest z usztywnieniami)...i to wystarczy
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Mar, 2004 16:16
Ej, to niewiesz, że stanik taki jak z rozmiarami butów ? Inne dobre 38 inne te same, a 36 ! A sutki mi przecież zakrywa ! I wszytsko dobrze jest !
Gościówa ma A i B, a takie same są dobre...
Dajcie mi już spokój, pa pa !
Ojjj, to żaden problem! Zwyczajnie, idź do mamy (absolutnie się nie krępuj! chyba Twoja mama powinna być Twoją przyjaciółką?) i powiedz, że chciałabyś nosić stanik, albo coś podobnego. To na prawdę nic trudnego! ;-))))
_________________ - :] Pozdrooffka dla ffszystkich! [: -
Ps. Jestem tu nowa więc wybaczcie mi błędy i wpadki ;-))))
Jeśli chcesz nosić stanik i nie wiesz jak się z tym zwrócić do mamy to poczekaj może ci sama kupić .A jeśli już tak bardzo chcesz go nosić teraz to powiedz mamie:"Mamuś kupiesz mi biusonosz?" albo"Mamo chciałabym już nosić stanik czy morzesz mi go kupić?"
Nie bój się jej zapytać ona na pewno będzie wiedzieć kiedy powinnaś nosić stanik.Mam nadzieje że odwarzysz się i bedzie wszystko OK
Anuśka Gość
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2004 14:52 stanik
no więc tak jestem nowa... a jeśli chodzi o stanik to u mnie sytuacja przedtawia sie tak: Moja mama juz mi proponowała kupno i nawet rozmawiała o tym z tatą ale ja mówiłam że raczej nie bo głupio mi było sie przyznać że chcę nawet dzisiaj byłam na miescie i mama zobaczyła styaniki i chciała mi kupić ale powiedziałam że nieiwem czy chce chociaż naprawdę chce ale teraz żaluje a na następny rz jak pojade na miasto to poprosze żeby mama mi kupiła acha i jeszcze jakby ktoś pytał to mam 64 pod a 73 w biuście i niewiem tylko jaki rozmiar bo strona triumph nie chce mi sie otwierać
anuśka Gość
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2004 14:58
acha i jeszce jedno czy któraś z was zna jakąś podstronę do triumpha to wtedy może mi sie otworzy