Fajnie
Po pierwsze: Ja nie domagałam się dla nikogo bana po prostu wszyscy uważają mnie za tak powiem GÓWNIERE bo mam niecałe 13 lat. A Ty obraziłeś nas wszystkich chociażby przez to,ze nazwałeś nas wszystkich h*****
Po drugie: Może jestem młoda,mała ale nie głupia i nie dam się nabrać na jakies shakowanie forum.
Po trzecie: Teraz to już przesadziłeś. O moderatorstwu i Złotych Punktach narazie możesz sobie pomarzyć. Z tymi h***** to przegiąłeś już naprawde.
Po czwarte: Proszę bardzo, skoro kogoś to tak bardzo oburza, to zachowam tą waszą "prywatność" (co by mnie do sądu nie pozwali o ja nie mgoe ale sie boję ) bo w przeciwieństwie do cIEBIE jestem uczciwa(o ja wale ale problem... )
Ja tam lubię papieża. Wiem, że zaraz się wszyscy podniecą, że ja niby taka porządna, ale nie groziłam mu banem, tylko zapytałam czy to na serio i miło sobie pogadaliśmy. Poza tym niemal każdy jego post poprawia mi humor, a jak czytałam rozmowę z Iśką to prawie z krzesła spadłam.
Ja tam lubię papieża. Wiem, że zaraz się wszyscy podniecą, że ja niby taka porządna, ale nie groziłam mu banem, tylko zapytałam czy to na serio i miło sobie pogadaliśmy. Poza tym niemal każdy jego post poprawia mi humor, a jak czytałam rozmowę z Iśką to prawie z krzesła spadłam.
Wiem Nena,ze go lubisz i nikt się tu nie bedzie na pewno podniecał. A Ty masz to szczęście,ze jesteś ode mnie starsza, toteż masz większe szanse, ze ktoś Cię tu w ogóle będzie akceptować i nie nabijać się z Ciebie. Słuchajcie moze jestem mała i młoda ale nie głupia! No ta rozmowa na gg z tym czubkiem już kompletnie mnie dobiła! GADAŁ DO MNIE JAK DO 5-LETNIEGO DZIECIAKA,KTÓRY WE WSZYSTKO WIERZY!!! Po prostu z GÓWNIARĄ nie da się gadać no bo co? Taka młoda niecałe 13 lat...(Nena 14 lat no tak AŻ rok różnicy). Po prostu nie mam siły na tego kolesia i mówię Wam,ze albo ON SIĘ USPOKOJNI LUB WYJDZIE Z FORUM albo ja się tu więcej nie pokażę. Po co mam tu wchodzić skoro wszyscy uważają mnie za gówniarę.
_____
dobra dobra, tu coś było i nie wróci więcej... Za bardzo się rozgadałam. Ale tak jest na prawdę po prostu zauważyłam,ze coraz więcej osób traktuje mnie tak jak traktuja mnie ludzie w realu. Zawsze zaczyna się od tgeo,że jestem GÓWNIARĄ potem są bardziej...e...nie tego nazwy No dobra z tymi przyjaciółmi to trochę przesadziłam ale naprawdę to tylko z Wami mogę tak na szczerze pogadać. A tak do niedawna myślałam,że dziewczyny są fałszywe, z nim nie da się w ogóle dogadać itp. (przynajmniej w realu). Teraz już wiem,ze to prwda:D Bo ty z papieżem to chyba nie umiecie się zgówniarami dogadywać... Z..."siksą", tak z "siksą". I sorry za tamten post jako s tak głupio wyszło
Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Wto 13 Kwi, 2004 11:36, w całości zmieniany 1 raz
malik1 Gość
Wysłany: Pon 12 Kwi, 2004 21:34
[
Cytat:
Po co mam tu wchodzić skoro wszyscy uważają mnie za gówniarę. Jak nie w realu, to tutaj. PRZYNAJMIEJ JA myślałam,ze choc moze się to wydawać głupie to ja ŻYJĘ TYLKO DLA TEGO FORUM!!! Bo jesteście moimi JEDYNYMI przyjaciółmi. A teraz się okazuje,że wszyscy mnie mają w DUPIE i wszyscy uważaja mnie za rozwydrzonego bachora?!?!?!
P.S. Czy na tym forum też dostanę kryptonim "dziwka"?!
Nie widzialem zeby ktos cie tu mial za gowniare.......sam papiez w rozmowie ze mna sie zapytal skad sie biora takie madre dzieci:)choc moze dzieckiem juz nie jestes.....:Piszesz zre na forum masz JEDNYCH PRZYJACIOL.......eeeee to cos nei tak z toba......przyjaciol to najlepiej poszukaj sobie dookola ciebie bo pozniej naprawde zostataniesz na lodzie....(i jak widzsz potrafie pisac normalne posty)a pozatym to nie bierz tego wszystkiego na prawde..
Pozdro NENA
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Kwi, 2004 22:19
Ja? Nie, ja mam 13 lat. Po prostu nie groziłam Papieżowi banem.
? Nie, ja mam 13 lat. Po prostu nie groziłam Papieżowi banem.
Ale nena myslisz ze papiez przejmuje sie tym ze ktos mu grozi banem>>poprostu masz fajne poczucie humoru i to co pisze papiez jest dla ciebie smieszne a dal innych moze nie poprostu nie.dobra koncze bo nie chce byc bardziej papieski od Papieza:)
? Nie, ja mam 13 lat. Po prostu nie groziłam Papieżowi banem.
Ale nena myslisz ze papiez przejmuje sie tym ze ktos mu grozi banem>>poprostu masz fajne poczucie humoru i to co pisze papiez jest dla ciebie smieszne a dal innych moze nie poprostu nie.dobra koncze bo nie chce byc bardziej papieski od Papieza:)
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
A wówczas Midianici naprzód ruszyli do Ram Gilead
w Kadesh Bilgemeth
wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."
Powiem, że papież trochę dziwne posty pisze
Nie tak, że doradza, tylko czasami jeszcze coś dogada.
Nie podoba mi się "papież", bo pisze takie kościelne posty
Czy on czasem nie wczuł za bardzo w rolę
Mroweczka nie wiem co o Tobie mówią ale powiem Ci na pocieszenie że jesteś spox
No a ja to mam 11 lat
PAPIEZ NAS OBRAZIL . Nazwal nas tak i tak . Poza tym pisze glupawe posty . A to z mroweczka to przgiecie . Moze i powiecie , ze jednenascie lat to za malo zeby mowic cos o innych ale forum nie ma ograniczej wiekowych wiec jestem i wyrazam swoja opinie . Ja mysle , ze papiez moze byc na forum ale po prostu wylogowac go usunac mu zlote punkty i posty ! Szyska zanim cos napisesz to zorientuj sie o co chodzi w calej sytuacji . Bo Twoje posty sa nie raz tak glupawe ....
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
Cze
Mi osobiście papież nie przeszkadza a jego posty dają nutkę humoru na forum zawsze gdy je czytam pojawia mi się na twarzy uśmiech ogólnie to zawsze jestem uśmiechnięta posty naszego kolegi papieża są spoko mam nadzieję że będą się nadal pojawiać spróbujcie jakoś dojść do kompromisu z mróweczką nie warto się sprzeczać o jakieś złote punkty itd
_________________ "I po dwakroć wielbłądy te zauważyli,|nim trzecia pańska godzina wybiła.
A wówczas Midianici naprzód ruszyli do Ram Gilead
w Kadesh Bilgemeth
wzdłuż Shor Ethra Regalion
do domu Gasha-Bila-Bethuela-Bazdy."