Otóż mój kolega z klasy (mam 14 lat) od 6 klasy się we mnie podkochiwał. Liściki, prezenty dla mnie to była jego działka. Teraz on chyba przestał się mną interesować, a ja chyba się w nim zakochałam... Akurat teraz, kiedy on zniknął... Po prostu mam dołka... A nawet gdyby się okazało, że mnie nadal kocha, to i tak jest kolejny problem. Uznajmy, że poprosił mnie o chodzenie. Zatkałoby mnie. Moje przyjaciółki mają największych Himenów w szkole na chłopaków, a ja bym miała jednego z brzydszych chłopaków w klasie! Śmiałyby się i Bóg wie co jeszcze! Plizz! Pomóżcie mi!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 12 Kwi, 2004 00:59
Oj Kaju, jak ja słyszę takie gadanie... Jak by się śmiały, to Ty byś im powiedziała "Prawdziwa miłość nie wybiera"
Myślę, że najlepiej będzie jak mu to powiesz. Powiedz mu, że zauważyłaś, że chyba coś was łączyło, ale ten kontakt od niedawna sie przerwał... wytłumacz mu, że (także od niedawna) coś chyba do niego czujesz. Poprostu z nim porozmawiaj.
A koleżankami naprawdę się nie przejmuj. Wiesz kiedy dziewczyny najboleśniej dopiekją ? Kiedy są zazdrosne !
P.S. Następnym razem pisz, proszę, kolorem czarnym lub innym ciemnym, bo czerwony strasznie razi w oczy
No i co ze beda sie smialy? Przeciez jesli podoba ci sie , nawet kochasz go to nie szukaj w nim wad, ale skup sie na zaletach. Niewazne vco mowi otocznie, chocby i caly swiat byl przeciewko, to jesli uczucie jest prawdziwe, szczezre to przetra wszystko. Uwierz w to i nie daje sie!
Jeśli Ci Go brakuje to znaczy że coś do niego czujesz.
Nie wiadomo tylko co on teraz myśli o Tobie,
Przecież może Cię jeszcze kocha ale wcale nie musi tak być.
Jeśli nie miałaś przedtem uczucia i on Go nie otrzymywał to zrozumiał że Ty go nie kochasz.
Najlepiej z nim porozmawiaj
I nie patrz jakich chłopków mają koleżanki one przecież nie decydują o Twojej miłości.
JA tesh przez to przechodzila. Mimo mojego nlodego wieku . Ten chloapk widziala , ze na poczatku nie interesujesz sie nim wiec po prostu szukal innej Teraz musisz jak najbardziej sie o niego starac . Dobra byla by tesh rozmowa ale nie wiem czy sie na to zdobedziesz ... a dziewczynami z klasy sie nie przejmuj !!
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic