| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Był i zniknoł
Autor Wiadomość
Kaja

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 00:47   Był i zniknoł Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otóż mój kolega z klasy (mam 14 lat) od 6 klasy się we mnie podkochiwał. Liściki, prezenty dla mnie to była jego działka. Teraz on chyba przestał się mną interesować, a ja chyba się w nim zakochałam... Akurat teraz, kiedy on zniknął... Po prostu mam dołka... A nawet gdyby się okazało, że mnie nadal kocha, to i tak jest kolejny problem. Uznajmy, że poprosił mnie o chodzenie. Zatkałoby mnie. Moje przyjaciółki mają największych Himenów w szkole na chłopaków, a ja bym miała jednego z brzydszych chłopaków w klasie! Śmiałyby się i Bóg wie co jeszcze! Plizz! Pomóżcie mi!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 00:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj Kaju, jak ja słyszę takie gadanie... Jak by się śmiały, to Ty byś im powiedziała "Prawdziwa miłość nie wybiera" Smile
Myślę, że najlepiej będzie jak mu to powiesz. Powiedz mu, że zauważyłaś, że chyba coś was łączyło, ale ten kontakt od niedawna sie przerwał... wytłumacz mu, że (także od niedawna) coś chyba do niego czujesz. Poprostu z nim porozmawiaj.
A koleżankami naprawdę się nie przejmuj. Wiesz kiedy dziewczyny najboleśniej dopiekją ? Kiedy są zazdrosne ! Wink

P.S. Następnym razem pisz, proszę, kolorem czarnym lub innym ciemnym, bo czerwony strasznie razi w oczy Wink Very Happy
Powrót do góry
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 12:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i co ze beda sie smialy? Przeciez jesli podoba ci sie , nawet kochasz go to nie szukaj w nim wad, ale skup sie na zaletach. Niewazne vco mowi otocznie, chocby i caly swiat byl przeciewko, to jesli uczucie jest prawdziwe, szczezre to przetra wszystko. Uwierz w to i nie daje sie!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli Ci Go brakuje to znaczy że coś do niego czujesz.
Nie wiadomo tylko co on teraz myśli o Tobie,
Przecież może Cię jeszcze kocha ale wcale nie musi tak być.
Jeśli nie miałaś przedtem uczucia i on Go nie otrzymywał to zrozumiał że Ty go nie kochasz.
Najlepiej z nim porozmawiaj Wink
I nie patrz jakich chłopków mają koleżanki one przecież nie decydują o Twojej miłości.
Wink
Powrót do góry
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 13 Kwi, 2004 09:43   odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JA tesh przez to przechodzila. Mimo mojego nlodego wieku . Ten chloapk widziala , ze na poczatku nie interesujesz sie nim wiec po prostu szukal innej Teraz musisz jak najbardziej sie o niego starac . Dobra byla by tesh rozmowa ale nie wiem czy sie na to zdobedziesz ... a dziewczynami z klasy sie nie przejmuj !!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu