Ja osobiscie uwazam , ze takie calowanie w policzek to nic ochydnego , strasznego i napewno nie onaka lesbijstwa . Z kolezankami najczesciej witam sie po prostu slowami czesc np. Natka , a gdy dluzej sie nie widzimy to przez przytulenie . Ostatnio zauwazylam , zze starsze dziewczyny sa do siebie przywiazane i witaja sie przez przytulenie a nie raz przez buziaczek . Uwazam , ze nie ma w tym NIC zlego .
_________________ Szkola jest jak WC -
trzeba do niej chodzic
A co wtym takiego że dają sobie cmoka w policzek
Tak okazują swoją sympatię, ale nie uważam żeby odrazu tak myśleć że są les
Przecież to jest sposób powitania.
Jeśli coś ich łączy to można pomyśleć że są ale tak to nie
Nie no bomba własnie się dowiedziałem że jestem jakimś zboczeńcem bo witam się z koleżankami pocałunkiem w policzek
_szyska chyba xle zobaczyłaś bo Piotrek88 jest chłopakiem więc nie może być les a tak pozatym to ja oczywiscie nie uwazam chłopaków witających dziewczyny pocałunkiem jako zboczeńców
JEEEEEEEEEEEEZ! Chłopak całujacy dziewczynę to zupełnie normalne zachowanie! To też okazywanie sobie dużego uczucia tylko że pomiędzy osobnikami przeciwnych płci.
A że dziewczyny całują się na powitanie... Sam pomyśl jak widzisz wujka to nie dajesz mu całusa? Chociaż czasem? To całkiem normalne. Dziewczyny są bardziej złożone i całują się w policzek, a nam chłopakom wystarczy podać ręke i już jesteś fumfel
_________________ Drzewa płaczą i umierają ale ty tego nie słyszysz - Moro
Jesteś przeklęty? Cały świat jest przeklęty. - Mnich