| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Help me ??
Autor Wiadomość
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Kwi, 2004 14:51   Help me ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hey ! Mam takiego dziwnego problema :

Znam takiego chlopaka od wieeelu lat, ale gdzies od kilku sie do siebie nie odzywamy - nawet nie wiem dlaczego. No i nie wiem co zrobic, lubie go, ale nie wiem czy on mnie tez ... No i za bardzo mam pochrzanione w glowie, zeby sie do niego odezwac ... Szczerze to sie juz go wstydze a w kazdej chwili kiedy sie na niego popatrze lub przechodzi obok to normalnie cegla spalona (czerwona twarz biggrin) No i nie wiem juz co robic - a jak sie bedzie smial ?? HELP !! Twisted Evil Embarassed Cool

Wiem, ze ludzie maja wieksze problemy a ja sie takim czyms przejmuje, ale normalnie zlamka, ze nawet z chlopakami nie potrafie juz gadac Crying or Very sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
=>Angelika<=

PostWysłany: Sob 17 Kwi, 2004 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... Ja też tak mam. Zawsze wstydzi się chłopaka, który nam się podoba. Może powinnaś najpierw uważnie asię rozejrzeć. Tzn. Czasami zerkac jak go widzisz, czy on też na ciebie patrzy. Albo też może masz koleżanke lub kolege, którzy są i jego znajomymi? Jeśli tak to poproś ich żeby się podbytali o Ciebie. Czy cię zna itd. Reszta zadania leży w twoich rękach Smile

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 17 Kwi, 2004 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Thx. Tzn ja czasem sie tam patrzy na mnie - tak mi sie wydaje. Ale jak przechodzi obok to nie - tak jak i ja ;P Co do znajomych - raczej wspolnych nie mamy ... Sad

Fajnie, ze ktos oprocz mnie wie jak to jest Wink
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 18 Kwi, 2004 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A kiedyś z nim normalnie gadałaś?? Jeśli tak to możesz zagadać -"cześć, dawno nie gadalśmy... Co u ciebie słychać??" Ja bym tak zrobiła, ale po tym jakbym upuściła koło niego książki, albo poszła zapytać o godzinę -klasyczne...

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 19 Kwi, 2004 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oooo bardzo dawno ze soba tak normalnie gadalismy. Juz nawet nie pamietam, ale ze 3 lata bedzie na pewno. Bo wyjechal ... Ale juz wczesniej ze soba nie gadalismy i nawet nie wiem czego. Moje kumpele cos go zaczely meczyc i w ogole :/ Bez mojej woli tak przy okzaji dodajac. No i nie wiem :/ Kurde ;P
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu