| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Całowanie na pokaz !
Autor Wiadomość
12-latka
Gość
PostWysłany: Pią 20 Lut, 2004 09:36   Całowanie na pokaz !

Mam chłopaka . Kiedyś przyszedł z naszymi kolegami i chciał mnie całować . Nie podobało mi się to . Jak odmówić , by się nie obraził ??
Przejdź na dół
Tresh Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Lut, 2004 10:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz mu że nie lubisz, kiedy on Cie całuje przy innych. Wiele osob nie lubi sie całować przy ludziach i to jest normalne. Taka chwila ma wyrażać miłość dwóch osób a nie pokazanie i chwalenie sie w ten sposób innym.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2049084
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Lut, 2004 12:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tresh ma calkowita racje. Porozmawiaj z nim , mysle, ze zrozumie. Chlopakow calowanie sie przy innych raczej nie krepuje, ale nie kazdy chce zeby cala zgraja ludzi przypatrywala mu sie podczas czegos tak odoblistego jak pocalunke ukochanej osoby. to normalne, ze sie krepujesz. Mysle, ze wystarczy tylko SZCZERA rozmowa, taka naprawde szczera Razz
3m sie i powodzenia

Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Lut, 2004 19:09   pocałunki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz z twojego postu wywnioskowałam, że on specialnie przyprowadził kolegów do ciebie żeby pokazac im żesię z tobą całuje itp..pochwwalić się. TO nie beznadziejne i bezsensowne. Gdyby chciał przyjśc się normalnie z tobą spotkać to raczej nie przyprowadzałby kolegów. Porozmawiaj z nim szczerze i powiedz że nie życzysz sobie tego. Musisz być stanowcza. Jesli się nie zgodzi....przykro mi ale będzie to oznaczało że to nie miłośc...nie wiem jak w twoim przypadku ae z jego strony napewno nie. CHodzi z tobą żeby się pochwalic kolegom..ale jeśli cię zrozumie i nigdy to siie juz nie potwórzy możesz mu zaufać

Numer Gadu-Gadu
730730
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 12 Mar, 2004 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tu czegos nie rozumiem... O co wam chodzi?? Jakas SOnia pisze post ktory dla normalnych nie jest zrozumiely a jakis gosc Sra ja upomina... O co tu chodzi?? Zreszta to nie temat do czegos takiego...

Powrót do góry
Nieznajoma13 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 03 Kwi, 2004 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz to jest troche dziwne mojim zdaniem...
Masz tego chłopaka.
Jeśli z nim jesteś znaczyłoby to, że go kochasz!
Bo zazwyczaj jest się z chłopakiem z miłości Very Happy
No to nie powinno Ci to przeszkadzać, że okazuje
Ci uczucie przy waszych kumplach, ja naprzykład
byłabym z tego zadowolona, ponieważ wiem wtedy
jak bardzo chłopakowi na mnie zalezy
i nie wstydzi się okazywać mi uczuć przy innych... Very Happy
To jest poprostu piękne Laughing
No ale zależy jak kto woli...
Jeśli tego tak naprawde nie lubish to pwoiedz mu...
Że krępuje Cię to, jak Cię całuje przy innych
Że sie dziwnie czujesz...
I powinien zrozumieć Smile nio to papatki

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Kwi, 2004 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

on powinien zrozumieć że nie masz na to ochoty ( jeszcze? ) Szczególnie jeśli jest tak jak piszesz - czyli ze chce cie całować tylko na pokaz. COś tu jest nie tak. Może jest jeszcze za wcześnie, albo powinas sie zastanowić co tak naprawde do niego czujesz. Porozmawiaj z nim.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
12-latka
Gość
PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 17:33   

Juz z nim o tym rozmawialam... Ale ja uwazam , że on chodzi tylko ze mną dlatego , że che mnie wykorzystac do tego aby popisac sie przed swoimi kolegami , jaką ma dziewczyne .... Nie wiem co mam dalej zrobić...Chyba z nim zerwę!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Jeśli Ci się to nie podoba, po prostu powiedz mu to. Nie kombinuj z jakimiś liscikami-powiedz mu to w twarz. Musisz to powiedzieć zdecydowanie, nie przewracaj oczami i nie jąkaj sie. Powiedz to głosno i patrz mu prosto w oczy. Dlaczego tak długo o tym gadam? Powiedzmy,ze byłam w podobnej sytuacji. Chłopak musi zobaczyć, że nie żartujesz. I zobacz jego reakcje- jeśli więcej się do Ciebie nie odezwie-tak naprawdę nie zależało mu na Tobie i chodził z Tobą "dla popisu". Jeśli zrozumie-zależy mu na Tobie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

12-latka napisał/a:
Juz z nim o tym rozmawialam... Ale ja uwazam , że on chodzi tylko ze mną dlatego , że che mnie wykorzystac do tego aby popisac sie przed swoimi kolegami , jaką ma dziewczyne .... Nie wiem co mam dalej zrobić...Chyba z nim zerwę!

NO jeśli jest tak jak mowisz to chyba rzeczyywiście... nie ma sensu chodzić z kimś takim... a to jak sie w stosunku do ciebie zachował kiepsko o nim świadczy. Możesz dać mu jeszcze jedną szanse ale najpierw zastanów sie czy on na nią zasługuje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

12 latka > on ciebie wlasnie kocha , chce pokazac wszystkim jaka ty jestes cool wypas , dlatego sie chce pochwalic ! Chce pokazac, powiedziec całemu światu jakaś ty zgrabna i powabna , zadroszcze ci ... poprostu on tak cie kocha ze chce to oglosic nie tylko tobie tylko Całęj rzeczywistości ludzkiej :]
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu