| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
malinki
Autor Wiadomość
blondyna
Gość
PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 17:02   malinki

cześć !
mam mało czasu, więc spróbuje się streścić . Niedawno pojechałam z koleżankami do M...(to takie miasto).Zazwyczaj nie chodze na dyskoteki ,ale tam zostałam do końca . A zaczeło się tak : podeszło do nas kilkachłopaków i tańczyli z nami do 3 rano . Ten z którym ja tańczyłam (Emil), był fajny nie przeszkadzało mu to że jestem od niego młodsza 5 lat .Poruszał się tak miękko.Około 22 zaczął mnie całować w szyję to znaczy robił mi malinki .Później chciał trafić w usta ale ja odwracałam głowę.Po dyskotece (takiej przwdziwej, nie szkolnej) miałam dwie malinki. Musiałam chodzić tydzień w golfie .Co zrobić żeby to się nie powtórzyło ?Gorzej jak zobaczy to ktoś z rodziny .nie chcę aby się obraził ! pomórzcie...............
Przejdź na dół
cisza
Gość
PostWysłany: Sro 15 Paź, 2003 17:18   

Porozmawiaj z Emilem. Jeśli jest mądrym chłopakiem i zależy mu na Tobie to zrozumie. Przecież związek dwojga ludzi polega na tym, że potrafią ze sobą rozmawiać. Powiedz mu po prostu, że jest to dla Ciebie krępujące, że nie chcesz stracić zaufania rodziców. Jeśli nie zrozumie tego to później również będziecie mieli problemy z dogadaniem się.
Powrót do góry
Magda

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę,że powinnaś porozmawiać z nim na poważnie. A ponieważ jest od ciebie starszy to powinien to zrozumieć...
I oczywiście żeby to się n ie powtórzyło nie pozwalaj mu na to! Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 17:32   

Jeśli jest od ciebie starszy niestety musisz znaleść odpowiedniego dla siebie a tamtego przeprosić
Powrót do góry
Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 17:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... nic nowego nie wymyślę: myśle, ze rozmowa to klucz do rozwoązania wiekszość problemów. Jeżeli to nie poskutkuje, to nie ma co sobietakim facete zawracać głowy!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej! trudna sprawa...malinki...jeśli nie chcesz ich miec to nie możesz dać sobie ich zrobić. Mowisz że Emil Ci je zrobił ale Ty musiałaś do tego dopuścić...jeśli nie chcesz ich miec to powiedz mu to!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower Yhh... te malinki! Tragedia jednym słowem. Niedawno miałam malinkę... myślałam ze mama mnie zabije! tata na szczescie ne zauwazyl. usunac sie ich nie da... ale mozna im zapobiec. po prostu porozmawiaj z chłopakiem i powiedz mu ze nie chcesz zeby ci to robił bo po 1: rodzice moga sie wqrzyc a po 2: nie da sie ukryc...troche to boli! wiec pogadaj z nim i mu to wszystko wytlumacz! jezeli mu zalezy zrozumie! pozdrooffki! Flower

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 16 Paź, 2003 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sandra napisał/a:
po 2: nie da sie ukryc...troche to boli!

?? Nie boli !!!
--
Przecież on ci tych malinek nie robił na siłe!! Sama tego chciałaś!!
Po 1: Wystarczy ze powiesz nie i wytłumaczysz ze boisz sie ze rodzice zauważą
po 2: moze i jestem dziwna ale uważam że cchłopak o 5 lat starszy to chyba troche za dużo...jeslibysce byli obydwoje dorosli to nie byloby widac roznicy..ale ja mam wrazenie ze ty jestes nastolatką.

Numer Gadu-Gadu
730730
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower jak nie boli jak boli!!!! i to bardzo! moze to zalezy od wielkosci i miejsca ale mnie bolaly! z reszta jezeli chodzi o ta roznie...to jeden z moich kolegow byl ode mnie 7 lat starszy i mu to nie przeszkadzało! wydaje mi sie ze jezeli facetowi to nie przeszkadza to jest ok. przeciez to nie 10 lat tylko 5..... Flower

majkafri

PostWysłany: Czw 08 Sty, 2004 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja powiedziałm wprost mojemu chłopakowi ze nieche malinek.. No i nie robił... Smile Nie wiem jakby moja mama na to zareagowała... Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 15:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze jestem lekko zacofana... ale co to są te 'malinki' ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
malinki sa to takie czerwone plamki na szyji i innych częściach ciała Wink
spowodowane przysysaniem się partnera Smile
porostu podczas pocałunku wciąga się powietrze
krwinki podchodza pod skórę i zostaje ślad który mija po jakimś czasie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Odpowiedz do tematu