Wysłany: Pon 19 Sie, 2002 19:33 Dlaczego Ona tak się zachowuje?
Miałam do niedawna, niby to najlepszą przyjacoiółkę. Ma Ona młodszą siostrę, jest od niej starsza o 9 lat. Mój problem polega na tym że moja "przyjaciółka" po wakacjach bardzo się zmieniła. Ostatnio np. na początku lekcji, mówie jej cześć, a ona nie odpowiada tylko robi kwaśną minę.Zadaje się z dziewczynami, które nigdy nie będą jej przyjaciółkami, bo są bardzo niestałe. Muszę dodać że w tym roku zdałam do klasy 4.
Nie rozumniem dlaczego ona tak się zachowuje, czy mam zerwać przyjaźń?!
Myszka Gość
Wysłany: Pon 19 Sie, 2002 19:34
Może usłyszał niemiłe plotki o Tobie?Spróbój dowiedzieć się o to od innych koleżanek.
jestem Gość
nie przejmuj sie ja mialam bardzo podobny klopot, w tym wieku to normalne, dziewczyny sa w 4 kl. strasznymi plotkarami, we wszystko wierza, sa bardzo falszywe, nie zrywaj przyjazni !
mysle, ze zczasem wszystko sie ulozy, ja zerwalam przyjazn z ta osoba, a teraz bardzo tego zaluje, bo jest naprawde super, to przejsciowe, uwierz mi !
~pytająca Gość
takiej osoby raczej już nie można nazwać przyjaciółką skoro tak się zachowuje
przypomnij sobie czy nie powiedziałaś jej czegoś niemiłego o niej jeśli powiedziałaś to ją przeproś a może wasza przyjaźń się odbuduje
może też jak mówiła myszka usłyszała ona o tobie niemiłe plotki postaraj się dowiedzieć i przekonać ją że to nie prawda
możesz też się jej spytać czemu tak się zachowuje i porozmawiać z nią jeżeli nadal nie będzie odpowiadać lub będzie nie miła po prostu znajdź sobie nową przyjaciółkę
Wysłany: Pon 19 Sie, 2002 19:33 Dlaczego Ona tak się zachowuje?'
Masz tupet maślaku...
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi