Nie,nie.Nie zamierzam tu wcale pisać o tym papieżu,który podszywa się pod prawdziwego.Mam zamiar tu napisać właśnie o tym drugim.Jak wiecie miliony ludzi uwielbia albo i kocha Jana Pawła 2.Mam jedbo pytanie,aczkolwiek sama już sobie na nie odpowiedziałam-czy wyobrażacie sobie,jaka to będzie tragedia,gdy "papa" umrze????Płacze różnych dewot nie będą ustawały przez tygodnie....Proszę,wypowiedzcie się!Chodzi po prostu o to,żebyście napisali o reakcjach ludzi,jakie mogą nstąpić.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 16 Maj, 2004 22:32
Wiesz, Ida, napewno przez długi czas będzie wielka żałoba w Polsce... Ale nie warto jeszcze o tym mówić. Cieszmy się, że Papież jeszcze żyje.
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 17 Maj, 2004 15:14
Lepiej nie myśleć o śmierci naszego papieża. Cieszmy się , że żyje a wymyślajmy jakie będą reakcje ludzi po jego śmierci. Bo na poewno będą różne. Od rozpaczy do całkowitego braku reakcji i przejęcia.
też sądzę jak wy, nie awrto teraz pisać o takcih rzeczach, cieszmy się ze jak na razie ma się dobrze i może dotrzyma do 30lecia swojego pontyfikatu, a tak poza tym, Papież ma jutro urodziny (nie wiem które ale ma )
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..