| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
problem...
Autor Wiadomość
zakochanawariatka

PostWysłany: Czw 20 Maj, 2004 21:46   problem... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam bardzo fajnego sasiada-pedagoga szkolnego. Czesto do niego przychodze bawic sie z jego psami. Bardzo fajnie mi sie z nim gada... Czuje do niego zaufanie. Czy byloby cos zlego w tym, ze np zwierzalabym sie mu z czego ?? Mysle, ze jest dla mnie w jakiejs tam formie przyjacielem. Ale nie wiem czy bylo by na miejscu z mojej strony takie spoufalanie sie... Co o tym myslicie ??
Pozdrawiam-juz nie zakochana wariatka Wink

codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 20 Maj, 2004 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

myślę że możesz sie mu zwierzać
jeżeli czujesz do niego zaufanie
to czemu nie Very Happy

Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 21 Maj, 2004 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz mu się zwierzać...tak jak każdemu innemu człowiekowi zwłaszcza że jest to pedagog szkolny to Ci napewno dordzi w po pewnej części napewno dobrze....
To świetnie że meiszkasz obok takiego człowieka no bo gdybyś miała problemy jakieś to właśnie do niego powinnaś iść...napewno by pomógł...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 21 Maj, 2004 16:53   

Jeżeli czujesz do niego zaufanie toczemu nie miałabyś się mu zwierzyć ?? Nie rozumiem Twojego problemu. Jeżeli przecież czujesz zaufanie do jakiegoś człowieka to mówimy mu o naszych strapieniach radościach... Wiek pzrecież nie gra roli, ważne są kontakty jakie wiążą was.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 00:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niezależnie od zaufania powinnaś uważać na KAŻDĄ obcą (czyli spoza Twojej rodziny) osobę. Tak samo na nieznajomego, na tego pedagoga czy np. na mnie.

Osoby groźne (a najczęściej pedofile) najpierw sporo czasu spędzają na zdobyciu zaufania. Gdy dziecko już zaufa takiej osobie, automatycznie podchodzi do niej bezkrytycznie. Zauważ, co doradziła Ci większość osób - jeśli mu ufasz, to nie ma problemu. Nie daj się zwieść. To oczywiście wcale nie musi być zły człowiek. Niewielu jest złych. Ale lepiej dmuchać na zimne i gdybyś zauważyła COKOLWIEK niepokojącego w jego zachowaniu, to natychmiast powiedz o tym rodzicom.

Odpowiedz do tematu