Uważam, że to forum jest ciekawe, posty interesujące, a ludzie na poziomie. Dlatego krok mojej rejestracji uznałem za czyn bardzo pozytywny. Chciałbym aby ten wątek zawierał również ogólne powitania nowych użytkowników. Zachęcam wszystkich do pisania postów: w ten sposób możemy stworzyć ogromną bazę trudnych pytań i odpowiedzi na nie umożliwiając nam znalezienie odpowiedzi na nurtujące nas pytania, jak również miłe i inteligentnej pogawędki o naszym życiu, codzienności i itp.
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 18 Maj, 2004 13:59
Fajnie, że stwierdziłeś że te forum jest fajne, ludzie na poziomie itp. Wszyscy to wiedzą ;DDD Tu nie trzeba tworzyć wielkiej bazy pytań i odpowiedzi, bo ona już istnieje ;]] I będzie istnieć bo ludzie zawsze będą mieli problemy;)
ok. wiesz.. jakby na to nie patrzeć to im więcej będzie tu problemów rozwiązanych tym łatwiej będzie już znaleźć gotową odpowiedź, bo nie oszukujmy się iż wszystko jest zupełnie inne
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
bardzo cie witam na tym forum, zauważyłam że twoje posty są na wysokim poziomie i mam nadzieje na mile pogawendki z tobą na tym forum, ale i także może przez gg (mój numer-2891618 napisz jak chcesz)
W jednym z twoich postów przeczytałam, że należysz do sekty, czujesz się w niej bardzo dobrze, ponieważ ludzie tam doceniają cię, oraz masz w nich oparcie, chętnie z tobą porozmawiam na ten temat i zagłębię się w to o czym myślisz jeśli mi tylko na to pozwolisz....
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
to przestraszyłem się, że na forum wchodzi kolejny niedowartościowany facet, który koniecznie chce się popisać swoją "mądrością".
Na szczęście każdym swoim postem udowadniasz, że bardzo się myliłem.
Tak trzymaj i siedź tutaj do końca świata