| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dawn of the Dead
Autor Wiadomość
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Maj, 2004 23:41   Dawn of the Dead Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich na forum!

Uważam, że to forum jest ciekawe, posty interesujące, a ludzie na poziomie. Dlatego krok mojej rejestracji uznałem za czyn bardzo pozytywny. Chciałbym aby ten wątek zawierał również ogólne powitania nowych użytkowników. Zachęcam wszystkich do pisania postów: w ten sposób możemy stworzyć ogromną bazę trudnych pytań i odpowiedzi na nie Smile umożliwiając nam znalezienie odpowiedzi na nurtujące nas pytania, jak również miłe i inteligentnej pogawędki o naszym życiu, codzienności i itp.

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5543682
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 18 Maj, 2004 13:59   

Fajnie, że stwierdziłeś że te forum jest fajne, ludzie na poziomie itp. Wszyscy to wiedzą ;DDD Tu nie trzeba tworzyć wielkiej bazy pytań i odpowiedzi, bo ona już istnieje ;]] I będzie istnieć bo ludzie zawsze będą mieli problemy;)
Powrót do góry
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 18 Maj, 2004 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ok. wiesz.. jakby na to nie patrzeć to im więcej będzie tu problemów rozwiązanych tym łatwiej będzie już znaleźć gotową odpowiedź, bo nie oszukujmy się iż wszystko jest zupełnie inne Wink

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5543682
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 18 Maj, 2004 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bardzo cie witam na tym forum, zauważyłam że twoje posty są na wysokim poziomie i mam nadzieje na mile pogawendki z tobą na tym forum, ale i także może przez gg (mój numer-2891618 napisz jak chcesz)
W jednym z twoich postów przeczytałam, że należysz do sekty, czujesz się w niej bardzo dobrze, ponieważ ludzie tam doceniają cię, oraz masz w nich oparcie, chętnie z tobą porozmawiam na ten temat i zagłębię się w to o czym myślisz jeśli mi tylko na to pozwolisz....

Numer Gadu-Gadu
2891618
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 22 Maj, 2004 23:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałem Ci to napisać przez PW, ale walę tutaj Wink

Szczerze mówiąc (pisząc), to gdy przeczytałem w Twoim profilu:
Cytat:
Zawód: rzeźnik, gwałciciel
Zainteresowania: nekrofilia, koprofilia, piłka ręczna, seks, krykiet na słoniach, samogwałt, uszkodzone płody, świece z tłuszczu niemowląt, nieświęte kurczaki

to przestraszyłem się, że na forum wchodzi kolejny niedowartościowany facet, który koniecznie chce się popisać swoją "mądrością".
Na szczęście każdym swoim postem udowadniasz, że bardzo się myliłem.
Tak trzymaj i siedź tutaj do końca świata Wink

Odpowiedz do tematu