| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Długie włosy - pytanie do pań
Autor Wiadomość
maniek_k_m
Gość
PostWysłany: Wto 01 Cze, 2004 18:56   Długie włosy - pytanie do pań

Mam głupie pytanie skierowane głównie do dziewczyn............. no więc czy wg. Was jest dobrze, w pożądku, czy po prostu na miejscu kiedy facet ma długie włosu (do 30 mc ) Czy ogólnie dziewczynom się to podoba (lub może podnieca Smile) a może przeszkadza . Wyraźcie swoją opinnie prosze. Bo z tego co wiem to większość facetów nosi pedalskie fryzury jak w koszarach lub więzieniach...............
Przejdź na dół
@ngel 13 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 01 Cze, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

brr.... wg mnie nie ma nic gorszego od faceta z długimi wlosami... wg mnie facet najlepiej jak ma wlosy na jeza, albo troche dluzsze.

Numer Gadu-Gadu
1340718
nulka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 01 Cze, 2004 20:02   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście nie przepadam za chłopakami z długimi włosami. Gdy poznam takiego chłopaka już na wstępie traci u mnie punkty. Wogule uważam że chłopaki powinni mieć krótkie włosy a dziewczyny długie. Ale są dziewczyny które lubią długowłosych chlopców. Ja do nich nie należe. Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 01 Cze, 2004 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No mi osobiście tak jak moim poprzedniczkom nie podobają się długie włosy u chłopaków...jakoś....nie wiem ale chłopak nie powinien miec długich...mi się o nie podoba...wg mnie taki chłopak wygląda beznadziejnie i tak jak by chciał być dziewczynom a nie chłopakiem....eee...to jest moje zdanie...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 02 Cze, 2004 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam odwzrotnie niż poprzedniczki :] mi się podobają chłopaki z długimi włosami, nawet bardziej niż ci z krótkimi. Teraz też mi się podoba chłopak z długimi włosami :] po prostu tak mi pasuje, ludzie mają różne gusty a wg. mnie dziewczynom które słuchają techno czy pop albo coś w tym stylu podobają się chłopaki z zapałkami na głowach, albo na krótko, a dziewcyznom które słuchają cięższego typu muzyki (np. ja) to lubią chłopaców z długimi włosami.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 02 Cze, 2004 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojej... Dlugie wlosy nie meskie? No ja nie moge Smile Jak ktoraz z was czytala Stary Testament to pewnie pamietacie postac Samsona Smile
Skad sie brala jego nadludzka sila?Razz Z wlosow drogie panie lubujace w lysolach. Dlugie hairy to mlodosc:) A co traci mezczyzna na starosc? No wlosy oczywiscie. Dluga bujna lsniaca grzywa to oznaka mlodosci i sily:)
A zreszta ja mam srednio dlugie wlosy:)
A wiekszosc gejow scina sie na jeza:P

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 03 Cze, 2004 10:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chlopak z dlugimi wlosami mi sie nie podoba. A szczegolnie jak ma wlosy dluzsze niz do ramion. Takie gdzies troszke za uszy mi sie podobaja, ale tylko u niektorych. I tylko wtedy, kiedy nie sa nazelowane czy jakos do tylu wziete tylko tak normalnie puszczone. Ale jak mowilam nie u wszystkich chlopakow. A najlepsze to takie krotkie-na jeza lub troche dluzsze (jak mowila @ngel 13).

_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 03 Cze, 2004 13:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajnie wyglądają niektórzy męszczyźni w długich włosach nie mam nic przeciwko.
Tylko żeby nie były AŻ takie długie Exclamation Wink
Powrót do góry
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 03 Cze, 2004 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale nie jak sa starzy Laughing bo po 40 moim zdaniem juz nie pasuje Cool

Katharsis Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 03 Cze, 2004 21:06   Długie włosy są ok Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z toba panienka_wierzba Very Happy (sama też słucham cięższej muzyki) Chłopak z długimi włosami może być bardziej atrakcyjny(przynajmniej dla mnie). Osobiście znam dobrze kilku długowłosych i są naprawdę super Exclamation ale czy tak naprawdę to czy chłopak ma długie czy krótkie włosy się liczy Question Moim zdaniem nie tylko...a dł. włosy nadają im poprostu trochę oryginalności czyż nie Question Laughing
poza tym dawniej wszyscy nosili dł. włosy i nie było problemu:P

Numer Gadu-Gadu
1146095
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eMCe Exclamation Prosze Cię Exclamation
Mów do tematu, a nie czy jesteś łysy czy jesteś jerzem, czy masz długie.
Masz powiedzieć czy ci się podobają takie włosy...
Bo zauwarzyłam że bardzo często piszesz jedno zdanie,i niedawno miałeś 2 posty a już masz 57.
Odpowiedaj do tematu albo chociaż próbuj.
Powrót do góry
Eregoth
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie przejmusie on tak zawsze ;] o ile sie nie myle ;]prawda eMCe?

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już lepiej Laughing
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 19:54   

No dobra.............a co jeśli chłopak ma włosy tylko lekko zakrywające uszy ??
Bo zamierzałem zapuścić do 30 ale chyba skróce do 10 Razz
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zależy po co wogóle chcesz zapuścic włosy :] i jakiej muzyki słuchasz i jak się ubierasz, bo jeśli np. jesteś skejtem czy tam nosisz bardzo szerokie spodnie, bluzy i rzeczy tego typu to nie za bardzą będą ci pasowały włosy poniżej ucha, jeżeli jednak ubierasz się normalnie bądź "metalowo" to będą ci pasowały włoy nawet do pół pleców (osobiście mi się dużo bardziej podobają chłopaki z długimi włosami, uważam ich za atrakcyjniejszych co nie znaczy że inni nie są atrakcyjni)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu