Droga zmartwiona!! Pytasz się jak schudnąć.... To jest baaaardzo trudne.... Ja wolałabym razcej schudnąć;/ Ale myślę, że jak sobie nie będziej odmawiała czekolady słodyczy i takich tam rzeczy będzie ok. Ale jeszcze jedno: NIE OBIADAJ SIĘ! Teraz raczej przestaniesz rosnąć i to co do tej pory szło w wzrost to etraz będzie szło w wagę, więc lepiej się nie obiadaj, bo przejdzie na druga stronę... ALe czekolady tochę nigdy nie zaszkodzi ;DDD ;]]]
zmartwiona Gość
Wysłany: Sro 02 Cze, 2004 15:11
czy przy wzroscie 170 (w sumie 172) waga 52 kilo jest ql? bo ja jestem wysoka i chcialbym byc nizsza (tak 165) jest jakies rozwiazanie? (mam 13 lat) Pomocy, chce byc niska i gruba;( Dziewczyny ktore sa nizsza lepiej sie ruszaja i ladniej wygladaja!
korbka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Cze, 2004 20:19
Oj dziewczyno co ja bym dała żeby mieć 170 wzrostu.... Ja mam około 163 czy 165 i wierz mi że wcale nie dobrze się z tym czuję... A zmaleć się nie da, po prostu nie noś butów na wysokich obcasach, tylko na płaskich