Zakochałam się w pewnym chłopaku. Ja chodze do 6 klasy i on tez. Ostatnio jak szłam korytarzem z moją przyjaciółką to zaczą mnie wołać po imieniu i to sie powtórzyło parę razy. Na przerwach patrzy na mnie a ja na niego wiem że nie moge juz dłużej bez niego żyć co ja mam zrobić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic prostrzego. Słucha, gorzej by było gdyby chłopak na ciebie nie zwracał uwagi. Ale on zwraca! I to jest naj,naj ważniejsze. Pprostu zagadaj, na kretynkę napewno nie wyjdziesz. jesli to zrobisz będziesz z siebie dumna. Jeśli tak niepostąpisz, będziesz żałować, być może okaze się, że to byla miłość życia...
spoko..też tak miałam tyle tylko że on chodził 3 a ja do 2 (gim)
wygląda na to ze wie o twoim istnieniu...a to jest baardzo ważne. zgadzam się z moimi poprzedniczkami POROZMAWIAJ Z NIM . to jedyna możliwość aby się przekonać co z tego będzie.
jestem z tobą
_________________ "Każdy ma swojego Boga a oni wszyscy są jednym"
Nie wstydź się.
Najlepiej pokaż mu, że on cie interesuje, ale nie blokerskimi tekstami, tylko spojrzeniem albo rozmową na fajne tematy.
W ostateczności zdobąź jego e-maila, nr GG albo poślij do niego swoją przyjaciółkę
Zakochałam się w pewnym chłopaku. Ja chodze do 6 klasy i on tez. Ostatnio jak szłam korytarzem z moją przyjaciółką to zaczą mnie wołać po imieniu i to sie powtórzyło parę razy. Na przerwach patrzy na mnie a ja na niego wiem że nie moge juz dłużej bez niego żyć co ja mam zrobić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no chcąc nie chcąc musisz zagadać bo go stracisz. no chyba ze on pierwszy podejdzie i wyzna ci miłość ( sie wtedy zrobi jak w serialu brazylijskim ) no ale tak czy inaczej któreś musi zacząć bo inaczej to bedziecie sie tylko mijać na korytarzu.
zgadzam się ze spontanem. tak jak w brazylijskim serialu raczej się nie stanie...a przynajmniej jest to mało prawdopodobne. a skoro twierdzisz że on ci się podoba...szczęściu trZeba pomagac więc nie czekaj na jego krok tylko działaj. powodzenia
_________________ "Każdy ma swojego Boga a oni wszyscy są jednym"