Czy któras z Was używała podpasek Ria lub Subtelle i jakich?
Jakie są Wasze opinie na ich temat.
Ja uzywam Always ale jest mi w nich strasznie gorąco i chciałabym zacząc używac innych.
ja Gość
Wysłany: Wto 01 Cze, 2004 11:55 :-)
ja uzywalam always i terz mi bylo w nich gorąco uzywam teraz podpasek bella [/b]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 02 Cze, 2004 21:32
Ja też używam always i jakoś nie jest mi w nich gorąco. Strasznie nie lubię belli... okropne ...
sylia Gość
Wysłany: Czw 03 Cze, 2004 16:37 Re: Podpaski
Agnieszka14 napisał/a:
Ja uzywam Always ale jest mi w nich strasznie gorąco i chciałabym zacząc używac innych.
ja tez urzywam always i nie jest mi w nich gorąco kiedyś tez urzywałam belli ale był okropne bo cały czas mi sie przesuwały i miałam poplamioną bieliznę
Jeżeli always ci nieodpowiedają możesz spróbować podpasek bella,facelle itp.Albo po prostu pojechać do jakiegoś sklepu. np: rossman.Jest tam duży wybór !!
madziara12645 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Maj 2009 Posty: 9
ja używam Naturella ultra maxi lub normal(cztery kropelki) Polecam, bo są baaaardzo wygodne!!
_________________ "Leave me dreaming on the bed
See you right back here tomorrow for the next round
Keep this scene inside your head
As the bruises turn to yellow
The swelling goes down..."
Ja tez uzywam Always i nie jest mi goraca a nawet niektore ladnie pachna Czytalam kiedys ze perfumowane podpaski moga podrazniac pochwe czy cos tylko nie wiem czy to prawda...
[quote="quara99"]ja używam Naturella ultra maxi lub normal(cztery kropelki) Polecam, bo są baaaardzo wygodne!! [/quote]
Popieram podpaski naturella są wygodne i nie jest mi w nich gorąco .. ale też od czasu do czasu używam belli .