| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
problem nastolatki :( :( pomocy.... : )
Autor Wiadomość
Natalia 11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 17:32   problem nastolatki :( :( pomocy.... : ) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co mam zrobić Question

Kocham sie w chłopaku od 2 klasy podstawuwki.
W czwartej klasie na wlentynki najpierw od niego dostałam prezent biggrin no ale kolezanka mi go potłukła Crying or Very sad .Potem jakis czs dałam mu kartke i ta napisałam mu ze go kocham.Ot tamtej pory wcale sie domnie nie odzywa i niewiem co mam zrobić Sad . Crying or Very sad

Pomużcie Exclamation Exclamation Exclamation

A jeszcze ta kolezanka mi akurat to samo odkupiłabiggrin biggrin Smile

cHCIAŁAM powiedziec że ja to Nacia i skasujcie to konto !!!(nie to tato(nacia))
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 23:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopak najwidoczniej się przestraszył Laughing
Pewnie się wstydzi i nie wie jak ma zagadać i wogóle...
Ja nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła Rolling Eyes

Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 23:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh... czytając Twój post, Natalio (też jestem Natalia biggrin) myślałam, że nie podchodzisz do tego poważnie... Co z tego, że koleżanka zbiła prezent od chłopaka, którego darzysz sympatią (nie mówiąc już o fakcie odkupienia tego przedmiotu) ? Ważne, że Ci go dał !
A co do tej kartki, to też myślę, że się przestraszył... Czy aby napewno napisałaś tylko dwa słowa "Kocham Cię" ? Czy może "Kocham Cię, bo jesteś ładny, piękny, sexowny, podobasz się koleżanką, ładnie bym z Tobą wyglądała itp" czy coś w tym stylu, rozumiesz o co mi chodzi ?
Mógł się przestraszyć samego faktu, że go kochasz i zacząć Cię unikać (a poza tym chłopcy są strrrrasznie nieśmiali biggrin).

Nie wiem czy coś zrozumiałaś, ale cóż... nie umiem inaczej wytłumaczyć swoich myśli biggrin.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Natalia 11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 09:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzienki Thum Thum Thum

cHCIAŁAM powiedziec że ja to Nacia i skasujcie to konto !!!(nie to tato(nacia))
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przestraszyl sie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 29 Lis, 2003 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mojm zdaniem chłopak się przestraszył Exclamation
Pisanie "Kocham Cię" nie jest wyznaniem miłości tylko dziwnym wręcz ośmieszeniem.Słowa "Kocham Cię" to coś więcej niz liścik,pomyśl nad tym i porozmawiaj o tym z chłopakiem!Szczerze mowiąc jeśli chłopak dał CI prezenent walentynkowy ty powinnaś odwzajemnić to i też mu cos podarować,a nie pisać dziecinne liściki!

Pozdro CHOMICZKAAA

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Lis, 2003 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bo ja wiem, czy liściki z wyznaniami miłości są dziecinne? Shocked
Dlaczego tak sądzisz Chomiczko? Wg mnie to forma jaką mogą użyć nieśmiali ludzie (bo przecież nie wszyscy potrofią podejść do sympatii i powiedzieć "Chcesz ze mną chodzić?" lub "Kocham Cię!")... Wiele par właśnie tak wyznało sobie miłość!
Chomiczka napisał/a:
Pisanie "Kocham Cię" nie jest wyznaniem miłości tylko dziwnym wręcz ośmieszeniem

Nie za bardzo rozumiem co miałaś tu na myśli... Dlaczego ośmieszeniem!?
Przecież ludzie od setek lat wypisują wyznania miłości, nie tylko na kartkach, ale na drzewach, młodzież na murach (Very Happy) lub e-mailami... (Very Happy)
Hmm...
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Lis, 2003 15:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHOMICZKAAA prawdę mówiąc ja też tego nie rozumiem. Może źle Ciebie zrozumiałam. Wyznanie miłości na karteczce to ośmieszanie słów "Kocham Cię"? Dla mnie to jeden z wielu sposobów żeby przekazać, że kogoś się kocha. Czasami łatwiej jest napisać niż powiedzieć. A w takim razie Walentynka to też ośmieszanie?
Natalia 11 pogadaj z nim pierwsza. Zwyczajnie tak jak kiedyś. Może obawia się, że będziesz chodzić uwieszona jego szyi i na każdym kroku go całować pokazując wszystkim jak go kochasz. Jeśli przekona się, że zachowujesz się "zwyczajnie" to wszystko wróci do normy. No, ale jest i inna możliwość - Kiedyś było, ale się skończyło. Może poznał inną dziewczynę, która mu się podoba i dlatego tak się zachowuje. Jeśli z nim porozmawiasz to wszystko się wyjaśni.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 29 Lis, 2003 17:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz...Czy na pewno aby nie za wcześnie powiedziałaś mu te słowa? Z twojego postu można też wywnioskować,że po prostu skorzystałaś z okazji,że mu sie podobasz. Pomyśl nad tym, czy naprawdę go kochasz. Bo moze to tylko zauroczenie które minie. KOCHAM CIĘ to piękne słowa ale tylko wtedy, gdy są prawdą.

Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 09 Kwi, 2004 23:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśle , że chłopak się przestraszył tych słów , bo w domu na rzadko go słyszy Twisted Evil .No dobra przesadziłem , tylko żartowałem Wink .Ale chyba za wcześnie wypowiedziałaś te słowa.Może nie zdajesz sobie sprawy czym jest "miłość".Bo nie powinniśmy tak na wiatr ich mówić.Chyba jesteś za młoda aby darzyć uczucie takie w twoim wieku.Z zauroczeniem to się zgadzam.No ale miłość .............przesada zdeczka.Czemu odrazu go nie zabiłaś Twisted Evil .O sorki , mam trzaski Wink

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 08:18   odp Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mysle , ze on sie przestraszyl , speszyl itp.
Chlopacy nie zbyt lubia gdy jakas dziewczyna wyznaje mu milosc.
A zreszta co z tego ze kolezanki odkupily Ci ten przedmiot ?? Liczy sie to ze on Ci go dal . A wogole co to za bzdura z miloscia w wieku 11 lat ?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 10 Kwi, 2004 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi też się wydaje , że to zdeczka głupota , 11 lat i wyznawać miłość ( heh Confused ).No nie wiem , może twój "partner" chciał Ciebie jakoś poinformować , że nie jest gotowy na takie uczucia Question A mnie to właśnie wkurza ,szczeniacka "miłość" , prędzej już zauroczenie Twisted Evil .A co to za prezent , że koleżanki odkupiły Ci go , jednak to nie to samo , nawet sama satysfakcja dostania go od tej osoby , to już różnica.

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Kwi, 2004 12:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

popierwsze sie przestraszył, a podrugie bał sie co koledzy sobie pomyslo, sam jestem chłopakiek i wiem co to jest pozycja wsród kolegów
Powrót do góry
=>Angelika<=

PostWysłany: Pon 03 Maj, 2004 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze poprostu chłopak w wieku 11 czy tam 12 czy 10 lat nie jest jeszcze gotowy na wyznawanie miłości? Zresztą moim zdaniem to nie miłość tylko zaurocznie Smile)

_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 08:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważam że miłość w wieku 11 lat to jeszcze za wcześnie, w sumie ja też nazywam się Natalia i też mam 11 lat.
Wiem że w tym wieku niestety chłopacy nie rozumieją co to miłość.
Chyba ten chłopak się wstydzi Embarassed
Wiesz *bez urazy* ale on może ma inną miłość Confused
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu