| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jestem dziwna? :-(
Autor Wiadomość
Ona

PostWysłany: Pią 21 Maj, 2004 16:29   Jestem dziwna? :-( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba tak ... nie umiem sie całować.. :-( a jak ktoś płci przeciwnej też nie? to jak ma to wyglądać? nie rozumiem ... :-( pomóżcie powiedzcie co trzeba zrobić i jak.. ehh prosze.. :=(
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 21 Maj, 2004 17:01   

nio więc ja przyłączam się do prośby Ona... Ja też nie umię się całowac, a mam chłopaka, który bardzo chciałby , ale ja po prostu boję się spróbować, bo nie umiem ..... Chociaż całowałam się już ale myślę że to nie za bardzo wyszło.... Ona oni nam na pewno napiszą, że trzeba się zdać na inuicję i po prostu spróbować... Zawsze tak odpowiadają....
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 00:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeszcze się nie urodziła taka osoba, która od razu potrafiłaby się całować.

Na całe szczęście.

Dzięki temu każdy z nas przeżywa dreszczyk emocji wchodząc na nieznane grunty - całowanie. Na szczęście każdy potrafi dać całusa w policzek lub usta. A to w zupełności wystarczy, aby zacząć eksperymenty. Każdy pocałunek to nowe doświadczenie.

I naprawdę nie ma jednej recepty na całowanie - nikt nie jest w stanie opisać Ci jak należy się całować. Nie bój się za bardzo i próbujcie - to jedyna recepta Wink

Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 23 Maj, 2004 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak, mozna sobie poeksperymentowac, ale jesli ta druga strona umie sie calowac i sie bezie z ciebie zbijac ?? Moze nie przed toba, ale np przed kumplami ?? Co z tego, ze to bedzie glupek, jak juz sie stalo ?? Cool Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 27 Maj, 2004 17:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie iem jak zacząć...
Każdemu sie tak wtdaję,ze nie potrafi się całować,ale jak przyjdzie co do czego to jest dobrze. Osobiście się jeszcze
nie całowałam i trochę się tego kiedyś bałam i zastanawiałąm się :
A jak on będzie umiał,a ja nie...

Ale myślę, że takie rozmyślanie i zamartwianie się jest niepotrzebne.

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Maj, 2004 18:47   Nic sie nie dzieje:)

Nic nie dzieje sie złego.Moja przyjaciółka nie miała doświadczenia i 1 raz pocałunkowy(całus z języczkiem)poszedł jej znakomicie!!!Więc ja też nie umiem!Ale sama spróbuj!!Tylko nie na "rybkę"!!!
Powrót do góry
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Maj, 2004 07:38   

Nio ja już nie mam problemów!! Mam wspaniałego nauczyciela i teraz rozumiem już jak ktoś pisał, że nie można nauczyć się całować czytając jakieś artykuły czy cosik takiego.... Bo tego się nie da opisać ;DDD Tego naprawdę nie da się opissać, lepiej próbować, sama musiałam się długo do tego przemagać, ale teraz jest okej!! Nie bój się, jak będziesz chciała spróbować /nio tak teraz to mi łatwo mówić... mam już za sobą, Panienka_Wierzba dobrze wie jak ja się bałam ;]]/ Życzę powodzenia!! Buziaczki!!
Powrót do góry
Hentai

PostWysłany: Sob 29 Maj, 2004 00:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak sie całowałam z moim chłopakiem to od razu z jezyczkiem Wink

_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 07:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otórz wiele osób boi się całowania, zwłaszcza z języczkiem Neutral

Ja nie radze się w rzadnym wypadku bać na zapas. Bo to bez sensu... Rolling Eyes
Bo całą naukę tego jak się całuje z języczkiem poznaje się właśnie w czasie całowania.
I nic na siłe Wink
A strach i tak niczego nie zmieni Very Happy
Powrót do góry
Gabrielen
Gość
PostWysłany: Sob 05 Cze, 2004 21:49   

Całowanie dla nikogo nie powinno być stresujące i nie należy się tego bać.
Całowanie powinno być z miłości, więc wtedy idzie się poprostu na wyczucie.
Ja jeszcze nie miałam takiego chłopaka, który wart był całowania się, ale zapewne gdy takiego poznam i będę miała to postąpię zgodnie z moją radą Very Happy
Powrót do góry
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Pon 07 Cze, 2004 08:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

całowanie nei jest cechą wrodzonąSmile trzeba sie tego nauczyć Wink

nulka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 11:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm... może poćwicz na poduszcze. Ale oczywiście zgadzam się z poprzednikami. Szczegoolnie z Degiem.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu