| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
kocham go
Autor Wiadomość
Ashley
Gość
PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 19:15   kocham go

Cześć jestem Ada i mam kłopot .Zakochałam się w chłopaku Embarassed i niewiem co robić .Chodzi do 6 klasy ,a ja do 5 .Kiedy go widzę patrzy na mnie i się uśmiecha tajemniczo ale chyba tylko dlatego ,że go znam . Crying or Very sad Myślę ,że jestem za mała żeby z nim chodzić bo nie mam nawet 13 lat .a na dodatek zakochała się w nim moja koleżanka Evil or Very Mad no i co ja mam robić ,wydaje mi się ,że patrzy na mnie i mówi cześć tylko ,dlatego ,że go znam (byłam z nim na sylwestra u mnie w domu ),ale mam nadzieję ,że mnie lubi .pomóżcie mi co mam robić ?I jak mu się spodobać Question Question Question Ufam ,że mi pomożecie Wink [/i]
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 08 Maj, 2004 23:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No na pewno Ci pomożemy Very Happy
Świętowałaś z nim sylwestra u Ciebie w domu no to jednak go znasz..nie? Wink A dlaczego uważąsz,że 11 lat to za mało,zeby mieć chłopaka? Ważne jest,żebyś nie traktowała go "na jaja". Powinnaś się też zastanowić, czy naprawdę "go kochasz" bo to moze być tylko zauroczenie..."KOcham" to piękne słowo ale tylko wtedy kiedy wypowiedziane jest szerze i jesteś pewna,że to prawda. Z Twojego postu wynika,że masz jednak u niego jakieś szanse skoro na Ciebie tak spogląda... Very Happy Radziłabym do niego zagadać oczywiścnie nie odrazu rzucić mu się na szyję i krzyknąć "kocham cię!" bo się chłopak tylko przestraszy i prawdopodobnie więcej do Ciebie nie odezwie ale możesz podchodzić do tego stopniowo np. zacząć od spytania się która godzina. Wink Wiem,ze to banalne, ale to działa! Wink Powodzenia Ada!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Maj, 2004 14:29   Gorąceee

Zachowuj sie dorośle i nie zachowuj się jak dziecko.Tak myślę.Ale skoro taką masz sytuacje to chyba mu sie podobasz.....
Powrót do góry
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 31 Maj, 2004 08:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz u niego szanse....raczej napewno je masz....a żeby mu się przpodobać to tak:...pogadaj z nim, poznaj jego zainteresowania...pokaż się od tej lepszej strony...bo charakter ejst anwjazżniejszy....jeżeli obydwoje np. interesujecie się piłką nożną to możesz zacząć rozmowę od pytania czy wiesz może jaki był wynik ostatniego meczu bo nie oglądałam? a na końcu możesz postawić na wygląd....i nie wiem może kupić sobie nowe odjazdowe spodnie i bluzeczkę? albo coś sama spróbować "przerobić" ze starych ubrań na nwe lepsze...jest wiele pomysłów....ale napewno zacznij od rozmowy....bo to jest najważniejsze...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
korbka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Maj, 2004 08:12   

Ja też miałam taką sytuację.... ;]]] Chłopak patrzał się na mnie i na moją qmplelę jak przechodziłyśmy obok niego... Późnije go poznałam przez mojego qmpla i teraz z nim chodzę ;DDD Jak na mój gust to Ty mu się podobasz.... A jeżeli był u Ciebie na sylwku, to chyba Go znaszn nio nie? Zagadj po prostu od tak sobie. Powiedz cześć i o czymś tam zacznij rozmawiać. Może byc :"Masz pożyczyć 10 gr?" a późnije zacznij flirt. Jeżeli mu się podobasz albo jeżeli Cię lubi powinien podtrzymać rozmowę.
Powrót do góry
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Cze, 2004 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj się bo czas na chodzenie z kimś jest zawsze czynny.
A czy mu sie podobasz to tylko on wie.
Często z nim rozmawiaj
Powrót do góry
nulka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Cze, 2004 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co eMCe ty to każego potrafisz pocieszyć Confused .
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu