Ja w internecie poznalam najwspanialszych ludzi jakich znam. Nie oklamujmy sie ale milosc ma mniejsze szanse jednak przyjazn... internet i wy to moje zycie. gdybym nie miala neta prawdopodobnie bylabym teraz w depresji... to tu przychodze gdy jest mi zle. to tu ludzie zawsze maja dla mnie czas i zawsze mi pomoga.
pRzYJaZn PRZeZ NeTa jEst nAweT nAWet fAjNa!!!!M
GdYz nIE WiesZ KtO JeST po DRUgiej stroNiE KoMPa i mAsZ NiEsPodzIanEk @!!!!!!!! wYoBRaZaSz sObIe Jak On Ona wYGLaDa, jAk ZyJe i cZY jEsT FaJnA! :cheers: :love8: :kwiat2: :queen: :elephant: !!!!!!!!!!!! :-D :para :flower: :flower: :sunny: :thumright: :thumleft: :glupek
tO MoZe bYc nAWet INTeREsujACE PrZEZyCiE..........
Ja mam pełno przyjaciółek z każdej strony Polski
Jedna to nawet córka sędziego, który prowadził proces Rywina (tzn. to raczej qmpela).
A miłość ? NIEEEEE, to niemożliwe !
I uważajcie na pedofili w sieci ! I radzę nigdy nikomu, kogo nie znacie dawać zdjęcia, adresu, numeru tel.
Bo może się to źle skończyć.
Ja kiedyś mało nie wpadłam w łapy takiego...emm...ch*** ale na szczęście rodzice mnie od niego odgonili i chwała im za to