| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
i love
Autor Wiadomość
Monika B.
Gość
PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 10:37   i love

Zakochałam się w byłym chłopaku mojej najlepszej przyjaciółki! Ja, bardzo ją lubię, ale ona mnie chyba nie za bardzo! Niestety, jak ona się dowiedziała, że go kocham to mnie wyśmiała!!! Bo widzicie... Ja, mam tylko 125 cm, a ona aż 150cm!!!!!!!!!!! Ona jest bardzo sexy: ma piękne brązowe kręcone włosy z blond pasemkami! Ma 80 cm w biuście choć ma tylko/aż 11 lat! Okres już miała! Ja nie mam jeszcze tego śluzu! Jestem niska, mam włosy nieokiełzane, proste ( żadna odzywka na nie nie działa ) i jestem zupełnie dont sexy!!!!!!!!!!! Pomocy! Co zrobić by nie stracić przyjaciółki i jego... A ostatnio przez przypadek dowiedziałam się że... Ona go jeszcze Bardzo KOCHA!!!!!!!!!!!!!!! On ją też!! Co mam robić ?!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Paulka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 18:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziwna ta twoja "najlepsze przyjaciółka", myślałam że przyjazn to oznacza ze ktos sie bardzo lubi i jest ze soba szczery, ale nie wyśmiewa sie z kogoś i to prosto w twarz! wez daj sobie siana z tą dziewczyną, a ty pokarz temu chłopakowi ze nie jestes gorsza od swojej "przyjaciółki"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 18:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam! też często czuje się niedoceniana przez koleżanki i kolegów. Myślę ze jeśli chcesz być "sexy" to musisz się wziąć za siebie, mowicz ze masz za "proste włosy" - idź do fryzjera , alepiej do fryzjerki i niech ci wycieniuje wlosy - tj. obetnie w taki sposob ze kazdy chlopak za toba bedzie na kolankach chodził! CO do wzrostu- myslę że najważniejsza rada na bycie wyzszym, to sport, zdrowe odżywianie się i chodzenie spać o porze odpowiedniej dla tego wieku ;-). Ubierz sie raz w mini i sexy bluzke na dyskoteke to całą dyskoteke będziesz napewno tańczyc z jakimś chłopakiem biggrin Pozdrawiam
Basieq
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
spontan Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

miłośc nie wybiera, trudno porzuc kolezanke. pono cie nie lubi wiec nic nei stracisz.

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem to też jest coś nie w porządku z tą przyjaciółką. Boona chyba powinna bardzo Cię lubić a nie "nie za bardzo..." Rolling Eyes Porozmawiaj z nią. Zapytaj,czy nie jest zła o to,że się w nim zabujałaś(chociaż nie wiem,czemu niby miałaby być zła Ty sama sobie nie wybierałaś gustu i napewno nie będzie łatwo Ci się "odkochać"). Powiedz, że zależy Ci na Waszej przyjaźni i nie chcesz się kłócić o chłopaka. A wygląd nie ma tu nic do rzeczy. I nie sądzę, by ta Twoja koleżąnka miała aż 80 cm w biuście! Laughing A nawet jeśli ma okres to co z tego? Czujesz się przez to gorsza? Wink Nie powinnaś...

BTW: Wywalam do "Przyjaźń,miłość".

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Cze, 2004 21:54   

Na pewno gadasz głupoty o sobie. Masz na pewno niską samoocenę. Co masz robić w tej sytuacji? Bądź sobą, chodź luźno i nie bądź sztywna gdy go lub ją spotkasz. Udawaj, że nic się nie stało i nie wiesz o co chodzi. Następnie gdy chcesz wyrazić swoje uczucie do niego, uśmiechaj się lekko do niego patrz się na niego i nie odwracaj wzroku gdy on się na Ciebie popatrzy. Możliwe, że on pomyśli, że jesteście sobie przeznaczani, ale tego nie przewiduję.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu