no ją to pewnei nei podnieca, ale ona o tym nie wie. moze jak sie dowie...
_________________ widać że nosze są słabe
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 09:19
No to może mam pomysł.
Wyjdźcie na ulicę goli i niech was ludzie pooglądają.
To nie jest miłe, to jest chamskie i w ogóle chore.
Jakby mnie ktoś podglądał to nie wiem co bym mu zrobiła
Stary nie boj nic gdy sie masturbujesz i dostaniesz wystrysku przestaje ci twardzien bo juz nie jestes tak podniecony i nie mozesz dokonczycz pozatym stajesz sie lekko zmeczony i wycienczony ... ale jak jestes z dziewczyna dostajesz permanentnej erekcji i wtedy dopiero sie sposzczasz pozatym normalaka zeby sie wyluzowac
Pozatym podgladanie dziewczyn to super wspaniala rzecz jak jestes mlody to wiadomo ze siostre podgladasz mi sie juz znudilo teraz mam 14 i podgladam dziewczyne ... w sumie to sama mi sie daje i koleznaki w szkole na koloniach najfajniej jest mowie ci jedz a przezyjesz cos wspanialego
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Cze, 2004 22:27
Podglądasz siostrę? Chłopaki ten okres czasu mają (nie wszyscy, ale większość). To POPĘD SEKSUALNY. Zaczyna się podglądywanie sióstr i takie tam...
A z tym wytrskiem... nic Ci nie zaradzę, inni też.
Bardzo inteligentne, podgladac siorke i to taka mloda Chyba zadna dziewczyna nie lubi jak ja podgladac ?? Przynajmniej normalna. To jest moim zdaniem chore :/ Ogladaj sobie cos innego niz siostre. Sam sobie pomysl co, ale nie siorke, bo jeszcze bedzie miala uraz do chlopakow jak cie zauwazy :/ A do ciebie to jak najbardziej. I chyba sie nie dziwisz ?
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !