Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 10 Cze, 2004 10:28
tak jak powiedzielimoi poprzednicy 7-10 złotych ale lepiej kupić już taki troszeczke lepszy, będzie wygodniejszy ładniejszy a kosztować może najwyżej 4 czy 5 złotych więcej niż normalne, około 14 15 złotych na bazarku, możesz sobie zastrzec przed sprzedawczynią że przyneisiesz na dzień nastepny spowrotem jeżeli nie będzie pasował, zawsze można tak zrobić...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Cze, 2004 09:59
Ja mam taki "luz" że mi mama kupuje staniki
Uwaga, mam aż 3 Z tego jeden top
Poza tym jestem zasadniczo plaska, ale niby coś tam mam, poczekam.
Najlepiej iść do jakieoś sklepu i poprzymierzać.
Bo na bazarach nie ma przymierzalni...
A mam jeszcze jedno pytanie... czy wy same (jesli macie 12-13 lat) kupujecie sobie staniki albo topy.... ? Odpowiedzcie też na to wcześniejsze putanie... pliss....
Najlepiej kupcie sobie taki sportowy, będzie wam pasował i jest bardzo wygodny.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 09:13
Topy chyba kosztują mniej więcej tyle co staniki
A mi kupuje mama, ale w sumie jestem w stanie sama iść sobie kupić, ale wolę, żeby mama się podjarała, że kupuje swojej "kochanej" córeczce stanik
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 13:20
tego typu topy mogą kosztowac około 15 złotych, cyzli tyle co stanik, a biustonosze to sobie sama kupuje wg. swoich własnych gustów bo mój i mojej mamy nieco się różnią... jednak to moja mama daje mi na nie pieniądze ja sobie tylko wybieram gdzieś w sklepie (zazwyczja die sama albo z qmpelą) potem przychodze do domu, mierze noi oddaje mammie reszte :]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Cze, 2004 22:35
Triumph to bardzo dobra strona odnośnie dopasowywania sobie rozmiaru stanika. O stanik proszę mamę aby mi kupiła (wtedy pójdę z nią do sklepu) lub daje mi pieniądze i kupuję sobie sama
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 14 Cze, 2004 15:37
Ja każdy swój stanik mam od kogoś.
1.Dostałam od babci.
2.Dostałam od przyjaciółki.
3.Wygrałam w gazecie(nie śmiać się )-ale fajny jest i był w komplecie-stanik i gacie z KEY