| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
NIE ŚWIEŻY ODDECH
Autor Wiadomość
ZAKŁOPOTANA
Gość
PostWysłany: Pon 07 Kwi, 2003 20:23   NIE ŚWIEŻY ODDECH

W naszej klasie jest jedna dziewczyna ma na imię Sandra. Domyślam się że ona tego nie wie, więc zwracam się z pomocą do was. SANDRA NA STRASZNIE NIE ŚWIEŻY ODDECH! Gdy mówi coś do mnie ( a już najgorzej gdy na ucho :O) czuję się jak bym miała wymiotować!!!! POWIEDZIAŁAM TO MOJEJ PRZYJACIÓŁCE, SPYTAŁAM SIĘ CZY ONA TEŻ TO CZUJE! ONA POWIEDZIAŁA ŻE TAK. Kiedyś rozmawiałam z Sandrą tak o niej o której rano wstaje i.t.d... Powiedziała mi że rano nie je kromki tylko nic albo ewentualnie chrupki! DOMYŚLAM SIĘ ŻE TO MOŻE BYĆ POWÓD TEGO SMRODU ( PRZEPRASZAM ZA WYRAŻENIE ALE TAKA PRAWDA)! Słyszałam że częst ludzie gdy są głodni mają nie świeży oddech. Czy to prawda? Sanrda nie nosi do szkoły chleba, nie chodzi na obiady, więc może jest głodna?
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 07 Kwi, 2003 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Twoja teoria może być prawdą.
Może też zapominać o higienie i nie myć regularnie zębów.
Nieświeży oddech może też być oznaką choroby lub wad układu pokarmowego.

Ale Twoja koleżanka z pewnością powinna jeść rano. Ranny posiłek jest najważniejszym ze wszystkich posiłków. No chyba, że lubimy chorować na wrzody czy raka, być niedożywionym i nieodpowiednio się rozwijać.

SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 18:30   TO JA BYŁaM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to ja sie pytalam o sandre!
DZISIAJ JEJ TO POWIEDZIALM Z TAKA DZIEWCZYNA JESZCZE! A SANDRA POWIEDZIAŁA: MOGE TEGO NIE KOMENTOWAC???

CO WY NA TO? :o

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 18:18   Hej!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mówiłam żeby jej tego nie mówić bo przecież i tak nic sobie z tego nie robi (dzisiaj na chemii nie umiałam wytrzymać) Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:31   Re: TO JA BYŁaM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SŁONECZKO napisał/a:
to ja sie pytalam o sandre!
DZISIAJ JEJ TO POWIEDZIALM Z TAKA DZIEWCZYNA JESZCZE! A SANDRA POWIEDZIAŁA: MOGE TEGO NIE KOMENTOWAC???

CO WY NA TO? Surprised
Powiedzialas jej to za ostro

Numer Gadu-Gadu
9390031
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg napisał/a:
Twoja teoria może być prawdą.
Może też zapominać o higienie i nie myć regularnie zębów.
Nieświeży oddech może też być oznaką choroby lub wad układu pokarmowego.

Ale Twoja koleżanka z pewnością powinna jeść rano. Ranny posiłek jest najważniejszym ze wszystkich posiłków. No chyba, że lubimy chorować na wrzody czy raka, być niedożywionym i nieodpowiednio się rozwijać.
oooo masz racje

Numer Gadu-Gadu
9390031
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 12:48   oddech Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Twoja koleżanka nie powinna się wkurzać tylko starać sie zrobić cos w tym kierunku (tzn. zeby swoj oddech poprawic) moze powiedzialas jej to za ostro!!! Porozmawiaj z nia sama ( bez towarzystwa kolezanek bo wtedcy mozeczuc sie nie swojo) na spokojnie i powiedz co o tym myslisz daj jej kilka rad: zeby byla czesto zęby i jadła rano śniadanie...jesli jej dolegliwosci chodz troszke sie nie zmiejszą to powinna isc do lekarza bo to moze byc jaka choroba!

Numer Gadu-Gadu
730730
Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 17:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja myslę, że poczuła się zakłopotana. Poza tym myśle, że doskonale zdaje sobie z tego sprawę, jak w większości takich sytuacji... tylko nie wie, jak sobie z tym radzić... Smile A poza tym nie chciała pewni o tym gadać Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
Odpowiedz do tematu