| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
nieśmiałość mnie paraliżuje
Autor Wiadomość
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 15 Cze, 2004 14:35   nieśmiałość mnie paraliżuje Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich !!! mam poważny problem - jestem bardzo nieśmiałą osbą.mam 18 lat i kiedy jakiś chłopak do mnie zagada ja momentalnie robie sie czerwona jak burak i nie wiem co powiedzieć bo skupiam sie na tym ,że jestem czerwona.a gdy mi sie jakiś chłopak podoba to tym bardziej .po prostu chciałabym w tym momencie zakopać sie pod ziemie.
nie wiem jak sobie z tym poradzić . moze znacie jakieś sposoby( przed lustrem juz próbowałam i nic z tego)które by mi pomogły?????prosze o porade bo nie wiem co mam zrobić .bć moze to błacht powód ale mnie on przerasta.

ps czytałam kiedyś ze pewna doza nieśmiałości jest dobra ale moj niestety jest za duża.

odpiszcie PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 16 Cze, 2004 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jedyny spodób to chyba poprostu nie skupiaj się na swojej czerwoności....może puder jakiś bardzo mocny?ale naj;epiej skuo się na chłopaki...co do ciebie mówi itp. a twoja czerwoność...jak chłopak nie ucieka to mu oan nie przeszkadza...każdy jest w pewien sposó nieśmiały tylko inni mniej a inni więcej...ty chyba wiecej...ale spróbuj się nie skupiać na swojej czerwonosci...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Odpowiedz do tematu