Wysłany: Pon 14 Kwi, 2003 14:04 Czy może tak być??
Czy 12-latka może mieć celulitis?? (nie wiem jak to się pisze)
Nie jestem gruba ani chuda jestem szczupła i niska ! pomużcie mi bo już igdy nie wyjde w krótkich sukienkach ani spodenkach !!
i jeszcze 1 pytanie czy okres może wystepowac 2 razy w ciagu 1 miesiąca?? czyli np. zacznie się 3 a skonczy 6 i ponzije zacznie sie 18 i skonczy 21??
Moze miec... ale nie powinnas sie tym przejmowac. Wszystkie kobiety mysla ze mezczyzni nie maja nic innego do roboty tylko chodzi i patrzyc czy ona ma cellullitis... Bzdura! Nie poznalam jeszcze ani jednego mezczyzny ktory zwracal by na to uwage.
Co do okresu to tak... Mozesz go dostac 2 razy w miesiacu. Wydaje mi sie ze dopiero niedawno dostalas pierwszy okres, wiec wszystko jest jeszcze rozregulowane i dlatego tak sie stalo. Jesli jednak obawiasz sie o swoje zdrowie, to wybierz sie z mama do ginekologa. On napewno udzieli ci wyczerpujacych odpowiedzi na twoje pytanie
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Tak, tak.
Jako facet, potwierdzam.
Pamiętam, jak tłumaczono mi jak wygląda celulitis (z przykładami oczywicie ), a ja długo wpatrując się nie potrafiłem dostrzec niczego poza skórą . Teraz już wiem, ale zaręczam Wam dziewczyny, że my (faceci) albo nie wiemy co to jest i jak wygląda albo wogóle się tym nie przejmujemy.
Brrrrrr.... chyba miałem zły dzień, gdy pisałem powyższy list.
J.Lopez bynajmniej nie chwali się celilitisem, bo pewnie go nie ma. Miałem na myśli inną, wielką gwiazdę. Dla bezpieczeństwa nie będę już pisał nazwisk .